Xbox Series X vs PS5

Bizim ülkemizde Xbox daha iyi olur. Oyunlar gerçekten pahalı. Yurtdışı olsa sıkıntı yok. PS Now bile var. Oyunlar onlara göre pahalı değil. Konsollar da öyle.

PS'nin exclusive oyunlarına takıntınız yoksa Xbox alabilirsiniz.

Eskiden takıntılıyım ama artık pek değilim.

Ben sırf PS özel oyunları için PS5 alırdım ama koşullara göre Game Pass daha cazip geliyor sanırım.

Kesinlikle daha cazip.

PS5'in exclusive oyunları 1 haftada biter hocam fakat her oyuna 600-700 TL verecek maddi imkanınız var ise PS5 alın yok ise Xbox tabii.

Evet sanırım Xbox alacağım PlayStation'da oyunlar 800 liraya kadar çıkıyor.

Şimdi bu tamamen sana kalmış. Bütçen ne, hangi tür oyunlar seviyorsun, Game Pass gibi bir sistem mi istiyorsun, yoksa oyun deneyimini daha iyi mi yaşamak istiyorsun, exc. Oyunlar önemli mi diyorsun, veya benim gibi bütçe önemli değil bir şekilde indirimleri beklerim kaparım dersen PS5. fakat iş ilk yazdıklarıma dayanıyorsa SX.

Bütçem çok düşük. Ve oyun deneyimi benim için önemli değil 30 FPS bile yeter.

Bizim ülkemizde Xbox daha iyi olur. Oyunlar gerçekten pahalı. Yurt dışı olsa sıkıntı yok. PS Now bile var. Oyunlar onlara göre pahalı değil. Konsollar da öyle.

PS Now cidden çok işe yarıyor ama Türkiye'de yok dediğiniz gibi.

Karar verdim. Sanırım Xbox alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı