Xbox vs PlayStation 5

Hocam belki ben zaten fazla oyun oynamadığım belki de oyun kütüphanesi baan yetiyor diyedir ama her exc de alınmaz ki. Hatta ben de direk hiçbir exc i sevmiyorum. Bana göre AC serisi exclerden daha iyi. Tabii hocam siz Xbox dersiniz ben PlayStation :) hocam bu arada bir sorum da olacak size xboxa 3. parti uygulama yükleniyor mu? PS2 emulatörü kuranları gördüm de.

Evet hocam yapılıyor ama yapanları banladıklarını duydum sırf bu sebepten yabancılar çokça video çekti 300 euro emulator canavarı Series S diye muazam oluyor yapılırsa banlanma haberi doğru mu bilmiyorum bu arada 3. parti seviyorsanız en mantıklısı Xbox zaten exc sevmeyen adamın PS'ci olması garip geldi her exc de alınmaz diyorsunuz ama ben her Xbox'excini oynuyorum fark bu işte dediğim gibi 2 kez verdiğim bir örneği tekrar vereyim as dusk falls Xbox özel oyunu hiç sevmem türünü ama bir deneyeyim dedim Game Pass'ten indirdim para vermiyorum ne kaybım olurki denedim oyuna bayıldım Game Pass'te her exc olduğundan ben her exci oynayabiliyorum.

RetroArch kurulabiliyor direk banlanma olayını tam olarak bilmiyorum sadece sosyalde konusunu görmüştüm.

Evet hocam yapılıyor ama yapanları banladıklarını duydum sırf bu sebepten yabancılar çokça video çekti 300 euro emulator canavarı Series S diye muazam oluyor yapılırsa banlanma haberi doğru mu bilmiyorum bu arada 3. parti seviyorsanız en mantıklısı Xbox zaten exc sevmeyen adamın PS'ci olması garip geldi her exc de alınmaz diyorsunuz ama ben her Xbox'excini oynuyorum fark bu işte dediğim gibi 2 kez verdiğim bir örneği tekrar vereyim as dusk falls Xbox özel oyunu hiç sevmem türünü ama bir deneyeyim dedim Game Pass'ten indirdim para vermiyorum ne kaybım olurki denedim oyuna bayıldım Game Pass'te her exc olduğundan ben her exci oynayabiliyorum.
Hocam 3. Parti olayı müthiş bişey. Babam nfs underground 2 ci ama oynayamıyoruz ki. Banlanma felan yok galiba hocam videolarını gördüm. Hocam ben xboxdan kolunu gördüğüm gün vazgeçtim. Galiba ben küçüklüğümden beri playstationa alıştığım için daha çok seviyorum. Evet abonelik fiyatını övmem saçmaydı ama beklediğimden düşüktü. Hocam şimdi bakıyorum da biz sizle son günlerde her playstation konusunda karşılaştık. Ve hep aynı şeyleri yazdık. Bence benim de hatam oldu sizin de. Gamepassin oyun kütüphanesi geniş olması güzel. Ama ps plus da aynı şekilde büyük. Bence tekrar tekrar aynı şeyleri yazmama gerek yok 😄

Hocam 3. parti olayı müthiş bir şey. Babam NFS Underground 2 ci ama oynayamıyoruz ki. Banlanma falan yok galiba hocam videolarını gördüm. Hocam ben Xbox'dan kolunu gördüğüm gün vazgeçtim. Galiba ben küçüklüğümden beri PlayStation'a alıştığım için daha çok seviyorum. Evet abonelik fiyatını övmem saçmaydı ama beklediğimden düşüktü. Hocam şimdi bakıyorum da biz sizle son günlerde her PlayStation konusunda karşılaştık. Ve hep aynı şeyleri yazdık. Bence benim de hatam oldu sizin de. Game Pass'in oyun kütüphanesi geniş olması güzel. Ama PS Plus da aynı şekilde büyük. Bence tekrar tekrar aynı şeyleri yazmama gerek yok 😄

Her zaman dediğim gibi sohbet muhabbet sarıyor burada yaptığım şey Xbox PS kavgası değil yaptıklarım oldu ama bazı insanlar çok sinir ediyor.

İmzamdada yazdığım gibi konsol nerede ben orada her PlayStation Xbox konusuna giderim. :D

Her zaman dediğim gibi sohbet muhabbet sarıyor burada yaptığım şey Xbox PS kavgası değil yaptıklarım oldu ama bazı insanlar çok sinir ediyor.
Hocam galiba en çok sinir eden şu ana kadar ben oldum 😄 beni de sardı ama böyle tartışmamız bile üzücü. Sonuçta yurtdışındaki adam xbox ve ps alıyor geçiyor. Ne yapsın o adam xbox vs ps yi 😄

Hocam galiba en çok sinir eden şu ana kadar ben oldum 😄 beni de sardı ama böyle tartışmamız bile üzücü. Sonuçta yurtdışındaki adam Xbox ve PS alıyor geçiyor. Ne yapsın o adam Xbox vs PS'yi 😄

Yok hocam sizle çok doğru düzgün tartıştık sözüm PS5 8K bilgisiz diyenlere :D @Dexter_ Morgan'ye de bazen çok sinir olduğum oluyor onunla çok ayrı muhabbetlerimiz döndü.

Yok hocam sizle çok doğru düzgün tartıştık sözüm PS5 8K bilgisiz diyenlere :D @Dexter_ Morgan'ye de bazen çok sinir olduğum oluyor onunla çok ayrı muhabbetlerimiz döndü.
Hocam yani bana kafasız diyen oldu😄 sizinki de dert mi. Adam kutu üstünde 8k yazınca 8k olduğunu sanıyor uğraşmayın öyle kişilerle. 4090 8k açamıyor 4k 30 açan konsol mu açacak.

Hocam yani bana kafasız diyen oldu😄 sizinki de dert mi? Adam kutu üstünde 8K yazınca 8K olduğunu sanıyor uğraşmayın öyle kişilerle. 4090 8K açamıyor 4K 30 açan konsol mu açacak.

Bana diyen olmadımı hocam bana da oldu Xbox'u savunduğun kadar vatanı savunmazsın diyende oldu, bu alışkanlıklar çocukluktan geliyor sizde kücüklüğünüzden beri PS'e alışıkmışsınız ben Xbox'la büyüdüm Xbox'u bırakamam artık en iyi oyun PS'e gelse ne farkeder ben bir kere Halo'ya aşık olmuşum.:D

Hocam 3. Parti olayı müthiş bişey. Babam nfs underground 2 ci ama oynayamıyoruz ki. Banlanma felan yok galiba hocam videolarını gördüm. Hocam ben xboxdan kolunu gördüğüm gün vazgeçtim. Galiba ben küçüklüğümden beri playstationa alıştığım için daha çok seviyorum. Evet abonelik fiyatını övmem saçmaydı ama beklediğimden düşüktü. Hocam şimdi bakıyorum da biz sizle son günlerde her playstation konusunda karşılaştık. Ve hep aynı şeyleri yazdık. Bence benim de hatam oldu sizin de. Gamepassin oyun kütüphanesi geniş olması güzel. Ama ps plus da aynı şekilde büyük. Bence tekrar tekrar aynı şeyleri yazmama gerek yok 😄
Vay be hem xboxcılar hem de playstationcular ilk kez bir görüşüme katıldı. Gurulandım.

Bana diyen olmadımı hocam bana da oldu Xbox'u savunduğun kadar vatanı savunmazsın diyende oldu bu alışkanlıklar çocukluktan geliyor sizde kücüklüğünüzden beri PS'e alışıkmışsınız ben Xbox'la büyüdüm Xbox'u bırakamam artık en iyi oyun PS'e gelse ne ala ben bir kere Halo'ya aşık olmuşum.:D
Hocam o alışkanlık işte😄 ben de bi ps3 kullandım hocam ama o kola o kadar alıştım ki xbox koluna alışamıyorum.

Vay be hem xboxcılar hem de playstationcular ilk kez bir görüşüme katıldı. Gurulandım.

Hocam o alışkanlık işte😄 ben de bir PS3 kullandım hocam ama o kola o kadar alıştım ki Xbox koluna alışamıyorum.

Hocam kol sıkıntı değil 2 haftada alışılır sen bir konsolu kullandımı diğerinde o konsoldaki oyunu ararsın dediğim gibi Xbox oyunları benim büyüdüğüm oyunlar oldu hem nostaljik hislerle seviyorum hem de gerçekten güzel oldukları için seviyorum ama son Halo oyunu olmamış be.

Hocam kol sıkıntı değil 2 haftada alışılır sen bir konsolu kullandımı diğerinde o konsoldaki oyunu ararsın dediğim gibi Xbox oyunları benim büyüdüğüm oyunlar oldu hem nostaljik hislerle seviyorum hem de gerçekten güzel oldukları için seviyorum ama son Halo oyunu olmamış be.
Hocam siz nostalji yaşayabiliyorsunuz. Biz ne yapalım 😄 yok bizde geriye dönük uyumluluk. Hocam xboxın genel olarak hiçbir oyunu kaliteli değil son dönemde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı