Aspect15
Hectopat
Daha fazla
Hocam belki ben zaten fazla oyun oynamadığım belki de oyun kütüphanesi baan yetiyor diyedir ama her exc de alınmaz ki. Hatta ben de direk hiçbir exc i sevmiyorum. Bana göre AC serisi exclerden daha iyi. Tabii hocam siz Xbox dersiniz ben PlayStationhocam bu arada bir sorum da olacak size xboxa 3. parti uygulama yükleniyor mu? PS2 emulatörü kuranları gördüm de.
Evet hocam yapılıyor ama yapanları banladıklarını duydum sırf bu sebepten yabancılar çokça video çekti 300 euro emulator canavarı Series S diye muazam oluyor yapılırsa banlanma haberi doğru mu bilmiyorum bu arada 3. parti seviyorsanız en mantıklısı Xbox zaten exc sevmeyen adamın PS'ci olması garip geldi her exc de alınmaz diyorsunuz ama ben her Xbox'excini oynuyorum fark bu işte dediğim gibi 2 kez verdiğim bir örneği tekrar vereyim as dusk falls Xbox özel oyunu hiç sevmem türünü ama bir deneyeyim dedim Game Pass'ten indirdim para vermiyorum ne kaybım olurki denedim oyuna bayıldım Game Pass'te her exc olduğundan ben her exci oynayabiliyorum.
RetroArch kurulabiliyor direk banlanma olayını tam olarak bilmiyorum sadece sosyalde konusunu görmüştüm.