xDrive 15'li oyun koltuğu alınır mı?

Bütçe
3500
Ben mecidiyeköydeki mağazadan 1.5 yıl kadar once aldım. Bana oradaki çalışan söylemişti boy ve kiloya uygun olanı almamı. Evden çalıştığım için neredeyse günün 10 -12 saatini PC de geçiriyorum sorun olmadı. Ben aldiğimda kumaş olanı yoktu olsaydı belki ondan alırdım.
Bence deneyerek alırsanız çok iyi olur.

Yaşadığım il gereği deneyemiyorum. Hawk Fab V4 aldım inşallah pişman olmam.

Kesinlikle hiçbir fark yok. Versiyonlar arası fark sadece renk farkı yeni yılın gelmesiyle beraber yeniden bir zamlar uygulanabilir gibi almayı düşünüyorsanız şu an alsanız daha iyi olur çünkü ben aldığımda 2500₺ gibi bir fiyata almıştım şu an fiyatı ortada. Koltuk bayağı geniş bu arada sizin kilonuza çok ve çok rahat gelecektir ki biraz daha yüksek kiloda kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısı yok.

Çok teşekkür ederim. Tavsiyeniz üzerine Hawk Fab V4 aldım. Gelsin bakalım tekrardan teşekkürler.
 
Boyum 1.74 kilom 84 bana uygun mudur sizce? Aşırı bir terleme mi söz konusu?



Sizce versiyonlar arasında genişlik ve konfor farkı var mı? 1 hafta önce 3200 TL civarındaydı. Sizde şimdi mi alayım yoksa biraz daha bekleyeyim mi?
Benim de boyum 1.80 ve 87 kiloyum bana ucu ucuna oluyor su an. yani biraz kilo alsam rahatligini kaybeder.
Ve asiri terleme yapiyor. Sirf bu model degil, genel olarak bu deriyi kullanan her biri yapiyor. kesinlikle onermiyorum. firsatim olsa bunu satip, yenisini alacagim da, sandalye satmak zor :D
 
Yaşadığım il gereği deneyemiyorum. Hawk Fab V4 aldım inşallah pişman olmam.

Çok teşekkür ederim. Tavsiyeniz üzerine Hawk Fab V4 aldım. Gelsin bakalım tekrardan teşekkürler.

Pişman olacağınızı kesinlikle düşünmüyorum videolarına az da olsa baktıysanız koltuğun XDrive'ye oranla ne kadar geniş ve konforlu olduğunu anlayabilirsiniz ve kumaş olması da cabası. Sadece bel kısmındaki yastık araya kaçıyor biraz sinir bozucu durum ama o da koltuğun daha fazla arkaya yaslanması için bırakılan boşluktan olduğu için ona yapacak bir şeyiniz yok maalesef.
 
15'li serisi güzel fakat ben pek rahat edemiyorum, eğer bacaklarınız ve kalçanız geniş heybetli ise uzak durun çok dar kalıyor maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı