xDrive Akdeniz vs Hawk Fab vs Future

childe1

Hectopat
Daha fazla  
Hawk Fab veya Future/xDrive Akdeniz arasında kaldım. Bütçem 6-7 bin TL arasi, F/P acisindan hangisini almak mantikli? Baska oneriniz varsa bakabilirim ama renk olarak beyaz-pembe ve Hawk-mor harici dusunmuyorum.
edit: zio venom blanc veya gaming modellerindeki pembeler de olabilir ama markayi pek bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hawk XDrive'dan daha iyi hocam ben hawk tercih ederdim.

Future modelinde 4 class amortisör ve multi tilt alt mekanizma var ayrıca kolçakları 4D. 2 sinin farkı bunlar bence değebilir.

Zio ve hawk önermem. xDrive koltukları tercih edebilirsiniz.

xDrive arkadaşımda var çok pişman kalitesiz diye söyleniyor her seferinde bende o yüzden vazgeçmiştim xDrive koltuklarından.

Bu model Akdeniz. Zaten bir zaman sonra o deri oturma yeri soyulacak yazın terletecek sıkıntılı.

Bu model Akdeniz. Zaten bir zaman sonra o deri oturma yeri soyulacak yazın terletecek sıkıntılı.
Hawk kullanıp defalarca amortisör patlatan var. Hawk'dan uzak durulmalı. xDrive'ın daha güzel modelleri var. Dediğiniz gibi deri soyuluyor fakat o markayla ilgili değil genel olarak deri koltuk soyulur.

xDrive Akdeniz, xDrive Toryum, Hawk Fab v4, Hawk future arasında kaldım. Hawk Fab V4 aldım. Akdeniz ve future gereksiz pahalı. Ayrıca future modelinin Hawk Fab V4 modeli kadar rahat olacağını zannetmiyorum. V4 aşırı rahat. Tam istediğim koltuk. Görüntü açısından da sade ve hoş. xDrive Toryum modeli arasında kalmıştım. Toryum daha şık duruyordu. Fakat rahatlığından emin olamadım. Daha öncesinde calitte titan TT kullanmıştım. Calitte şık olmasına karşın aşırı rahatsızdı. Bel ağrısından ölüyordum. Şu an tüm bel ağrılarım gitti. Uzun süre PC başında durabiliyorum. Kısacası kararsız kalanlara bu modeller arasında Hawk Fab V4 öneririm. Zaten en çok satan ve 5 yıldıza yakın yorum almış modeldir kendisi. xDrive Toryum kullanıp memnun kalan varsa yazabilir. Akdeniz modeline Koçtaş'ta oturmuştum. O da rahattı fakat kenarlarının deri olması ve fiyatının gereksiz pahalı olması beni fab v4'e itti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı