xDrive Akdeniz vs Hawk Fab vs Future

xDrive Akdeniz, xDrive Toryum, Hawk Fab v4, Hawk Future arasında kaldım. Hawk Fab V4 aldım. Akdeniz ve future gereksiz pahalı. Ayrıca future modelinin Hawk Fab V4 modeli kadar rahat olacağını zannetmiyorum. V4 aşırı rahat. Tam istediğim koltuk. Görüntü açısından da sade ve hoş. xDrive Toryum modeli arasında kalmıştım. Toryum daha şık duruyordu. Fakat rahatlığından emin olamadım. Daha öncesinde Calitte Titan TT kullanmıştım. Calitte şık olmasına karşın aşırı rahatsızdı. Bel ağrısından ölüyordum. Şu an tüm bel ağrılarım gitti. Uzun süre PC başında durabiliyorum. Kısacası kararsız kalanlara bu modeller arasında Hawk Fab V4 öneririm. Zaten en çok satan ve 5 yıldıza yakın yorum almış modeldir kendisi. xDrive Toryum kullanıp memnun kalan varsa yazabilir. Akdeniz modeline Koçtaş'ta oturmuştum. O da rahattı fakat kenarlarının deri olması ve fiyatının gereksiz pahalı olması beni fab v4'e itti.

Hocam konuyu hortlatıyorum ancak halen kullanıyor musunuz fab modelini acaba? Eğer kullaniyorsanız halen memnun musunuz boyun, kalça vs. ağrısı yapıyor mu ve ayrıca günlük kaç saat oturuyorsunuz acaba? Benim konuma bakıp sorularıma cevap verebilirseniz çok memnum olurum.

Hocam konuyu hortlatıyorum ancak halen kullanıyor musunuz fab modelini acaba? Eğer kullaniyorsanız halen memnun musunuz boyun, kalça vs. ağrısı yapıyor mu ve ayrıca günlük kaç saat oturuyorsunuz acaba? Benim konuma bakıp sorularıma cevap verebilirseniz çok memnum olurum.

Yok bu da belimi agritiyor belli bir sureden sonra. Bel destegi aradan kaciyor sürekli. Sabitlesemde durmuyor. Bunu alma derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı