Xeon E5450 için BIOS Modlama

Kasa almayı da düşünmüyor değilim fakat ne kadar etki eder bilmiyorum. Suanki kasam Asus Vento A8.

Merhabalar dostum, evdeki g41m-combo rev2.0 anakartlı pc için için aliexpress'ten slanq modelli e5450 işlemci sipariş verdim. Anakarta direk taksam çalışır mı ? yoksa bu verdiğin siteden modlama mı yapmam gerekiyor? Beni bir aydınlatabilirsen çok sevinirim.

Windows 10 kullanacaksan modlaman lazım. Windows 7 ile sorun çıkmıyor açılıyor fakat modlama yapman daha sağlıklı yoksa ısınma sorunu olabiliyor.

Windows 10 kullanacaksan modlaman lazım. Windows 7 ile sorun çıkmıyor açılıyor fakat modlama yapman daha sağlıklı yoksa ısınma sorunu olabiliyor.
peki ilk sayfadaki paylaştığın sitedeki linkten mi modlamam lazım ?

Arkadaşlar Xeon işlemci kullanırken BIOS modlama yapılmazsa fazladan ısınma olur hem de fark edilecek kadar.

Evet orada tüm anakartlar için modlama yapılmış ben oradan yaptım.
Merhabalar dostum aldığım xeon 5450 işlemci daha yeni geldi. Bu paylaştığın siteden direk anakartıma uygununu indirip modladıktan sonra herhangi bir windows 10 yükleyebilir miyim yoksa windows 10'larında belli sürümlerini mi yüklememi tavsiye edersin?

Evet orada tüm anakartlar için modlama yapılmış ben oradan yaptım.
bilgisayara taktım modladım format attım. Açılırken 3.0 ghz yazıyor ama cpuz-z'ye baktığımda 2.0 ghz de çalıştığını görüyorum. Bunun nedeni nedir acaba?

Sürekli olarak en yüksek hızda çalışmaz enerji tasarrufu için. Ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…