Xeon Sistem Toplama

Bu kartlar arasından bana göre alabileceğin en iyi kart R7 370'dir. Çünkü kısa bir araştırma yaparak hem bütçeni aşmadığını, hem de bütçeni aşan kartlarla yaklaşık performansı verdiğini ( HD 7950 hariç ) düşünüyorum. Ama istersen R7 370 yerine HD 7950 de alabilirsin.

S..... sitesinde 575 TL'ye "Asus GTX 780 DirectCU II 3 GB GDDR5" vardı. Kaçırmayın derim.

Bütçem taş çatlasa 450-500 TL aralığına gelebilir. Şu an ekran kartımı belirliyorum hemen bu ay satın almayacağım zaten o yüzden o fırsatı kaçıracağım.

R7 370, GTX760 ile aynı fiyat aralığında ve GTX 760'ın daha iyi bir oyun performansı sunduğumu gördüm test videosunda. GTX 760 daha mantıklı olmaz mı ?

Evet GTX 760 daha iyi. Yeni gördüm. O zaman GTX 760 alın, çünkü alelacele baktığım Passmark sonuçlarına göre ( internet çok yavaş malesef video izleyemiyorum ) GTX 760, HD 7950 ve GTX 1050 gibi kartları kıl payı ile geçiyor. Ama kartın VRAM miktarı az ise sıkıntı çıkarabilir.

Peki benim sunduğum listede alınabilecek en iyi ekran kartı GTX 1050 midir yoksa HD 7950 midir ? Benim fiyat aralığımda alabileceğim daha iyi bir ekran kartı var mıdır ?

"Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 519333107" bu linkte R9 280 var ve tam büçtenin sınırında ama değmez diye düşünüyorum. Çünkü GTX 760 ondan bir-iki tık daha düşük bir kart ama overclock ile aynı performansı verebilir. Ama sen kart olarak bu linktekini al: Gtx 760 4 Gb - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 517490071
İlanda driver hatası verdiği belirtiliyor ama forumda konu açarsanız çözülür. Bu arada önerdiğim linkteki satıcıdan GET ilanı açmasını isterseniz daha sağlıklı olur ( yani adam dolandırıcıysa paranız gitmez ).

Lga 1151 Xeon işlemciler çıktı. Onları alabilirsiniz.

İşlemci siparişini verdim ve anakartı da 775 pin satın aldım. Artık çok geç

Fiyatları pahalı değilmi onların ?[/QUOTE]

1000TL civarında. Onlara özel anakart alınırsa ortalama bir fiyat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…