Xeon Sistem Toplama

Bu kartlar arasından bana göre alabileceğin en iyi kart R7 370'dir. Çünkü kısa bir araştırma yaparak hem bütçeni aşmadığını, hem de bütçeni aşan kartlarla yaklaşık performansı verdiğini ( HD 7950 hariç ) düşünüyorum. Ama istersen R7 370 yerine HD 7950 de alabilirsin.

Planımın baya gerisinde kaldım. İşlemcinin siparişini bugün verebildim daha :(

Böyle bir sisteme nasıl bir ekran kartı almalıyım o da aklımda bulunsun. Maksimum 400 TL verebilirim muhtemelen. Benim bulduğum ekran kartları şunlar: (Yıldızlı olanların mağaza/ilan fiyatları genel olarak bütçeyi aşıyor fakat performans olarak diğerlerinden çok iyilerse bütçemi ona göre ayarlamaya çalışırım)
- GT 1030
- RX 550*
- GTX 750Ti
- R7 260X
- RX 460*
- GTX 760
- GTX 660
- GTX 660Ti
- GTX 770*
- R7 370
- GTX 680*
- GTX 1050*
- GTX 950*
- HD 7950*
- R7 265

Başka bir öneriniz var mıdır ? Yoksa bu kartlardan F/P bakımından alabileceğim en iyisi hangisidir ?
S..... sitesinde 575 TL'ye "Asus GTX 780 DirectCU II 3 GB GDDR5" vardı. Kaçırmayın derim.

Bütçem taş çatlasa 450-500 TL aralığına gelebilir. Şu an ekran kartımı belirliyorum hemen bu ay satın almayacağım zaten o yüzden o fırsatı kaçıracağım.

Bu kartlar arasından bana göre alabileceğin en iyi kart R7 370'dir. Çünkü kısa bir araştırma yaparak hem bütçeni aşmadığını, hem de bütçeni aşan kartlarla yaklaşık performansı verdiğini ( HD 7950 hariç ) düşünüyorum. Ama istersen R7 370 yerine HD 7950 de alabilirsin.
R7 370, GTX760 ile aynı fiyat aralığında ve GTX 760'ın daha iyi bir oyun performansı sunduğumu gördüm test videosunda. GTX 760 daha mantıklı olmaz mı ?

Bütçem taş çatlasa 450-500 TL aralığına gelebilir. Şu an ekran kartımı belirliyorum hemen bu ay satın almayacağım zaten o yüzden o fırsatı kaçıracağım.

R7 370, GTX760 ile aynı fiyat aralığında ve GTX 760'ın daha iyi bir oyun performansı sunduğumu gördüm test videosunda. GTX 760 daha mantıklı olmaz mı ?
Evet GTX 760 daha iyi. Yeni gördüm. O zaman GTX 760 alın, çünkü alelacele baktığım Passmark sonuçlarına göre ( internet çok yavaş malesef video izleyemiyorum ) GTX 760, HD 7950 ve GTX 1050 gibi kartları kıl payı ile geçiyor. Ama kartın VRAM miktarı az ise sıkıntı çıkarabilir.

Peki benim sunduğum listede alınabilecek en iyi ekran kartı GTX 1050 midir yoksa HD 7950 midir ? Benim fiyat aralığımda alabileceğim daha iyi bir ekran kartı var mıdır ?

"Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 519333107" bu linkte R9 280 var ve tam büçtenin sınırında ama değmez diye düşünüyorum. Çünkü GTX 760 ondan bir-iki tık daha düşük bir kart ama overclock ile aynı performansı verebilir. Ama sen kart olarak bu linktekini al: Gtx 760 4 Gb - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 517490071
İlanda driver hatası verdiği belirtiliyor ama forumda konu açarsanız çözülür. Bu arada önerdiğim linkteki satıcıdan GET ilanı açmasını isterseniz daha sağlıklı olur ( yani adam dolandırıcıysa paranız gitmez ).

Fiyatları pahalı değilmi onların ?[/QUOTE]

1000TL civarında. Onlara özel anakart alınırsa ortalama bir fiyat oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı