Ne yazık ki fiyatlar yüksek.E5450 düşük güç tüketimine sahip olduğundan dolayı çok büyük ihtimalle E5450 satın alırım. RAM konusu çok garip geldi bana. Ben daha uygun bir fiyat bekliyordum. 4 GB DDR3 bir RAM'ın 130-180 TL arasına satılması gerçekten çok garip.
O fiyat bandında daha iyileri varsa onları al yoksa bunu al. Ve ilk 4 GB RAM alırsan 3-4 ay eski oyunları oynayıp sonra bir tane daha 4 GB RAM ekleyip yeni oyunları oynamaya başlayabilirsin. Ama yeni oyunlarda sistem biraz zorlanır.RAM fiyatları beklediğimden fazla çıktığı için ilk önce 4GB almayı düşünüyorum. 4GB Ram yeterli mi sizce ? Bu arada adam her baktığımda anakarta zam yapıyor. İlk baktığımda 99 TL idi sonradan 120 TL oldu. Şimdi ise 140 yapmış. Sizce almalı mıyım bu anakartı bu fiyata? Yarın gideyim alayım ona göre.
Anakart iyiye benziyor ve soğutucu olarak @Cem KARADEMİR 'in attığı soğutucuyu alman daha iyi olur.1 saat içinde anakartı satın almaya çıkacaktım. İlan yayından kaldırılmış. Şu an ellerinde MSI G41M-P33 Combo var(120TL) Bu anakartı alsam bir şey olur mu? Nasıldır bu anakart?
Anakartı 120 TL'ye satın aldım. Yardımlarınız için teşekkürler. İşlemci olarak E5450'de karar kıldım fakat soğutucu olarak nasıl bir şey almalıyım bilemedim. Uygun fiyata güzel bir soğutucu alabilir miyim? Anakartın resmini atacaktım fakat boyutu çok yüksek dedi internetten boyutu ufalttım şimdi de yüklemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.