XFX Nasıl bir Markadır?

Garip bir şekilde kasa içerinde ve hava almayan bir yede en fazla 67-70 dereceği gördüm.

XFX 5700XT THIC III kullanıcısıydım. Kart masaüstünde sorunsuz çalışıyordu fakat oyunlara geldiğinde saçma sapan bilgisayar kapanıyordu soğutma performansı da sıkıntılıydı. Geçen hafta iade ettim kesinlikle önermiyorum.

Garip bir şekilde kasa içerinde ve hava almayan bir yede en fazla 67-70 dereceği gördüm.
Cidden çok iyi değerler. Ben 4 adet fanlı önü mesh panel ve hava alan bir yerde kasayı kullanıyorum bu değerleri yük altında yakalayamadım açıkçası. Undervolt ve fan ayarı sayesinde yüksek grafikli oyunlarda 70-75 derece arası değerler alıyorum. FurMark testinde de 80-81 derece arası değerler gördüm. FurMark testi yaptınız mı?

Sapphire Nitro Plus tercih edin, bir kullanıcısı olarak ve farklı 5700 XT'leri test etmiş biri olarak diyorum.
Benim dediğim modeli deneme imkanın oldu mu acaba? Thicc 2 değil yalnız onla karıştırmayın sakın.

Yok yapmadım ama şimdi yapacağım. Bakalım yanacak mıyız

ASUS ROG STRIX alma durumun varsa tavsiye ederim, soğutma yönünden sıkıntı yaşamazsınız.
Şimdi şöyle bir şey var, bu kartı piyasadan çok çok ucuza alma imkanım olabilir. O yüzden kafam karışıyor

Marka olarak bir şey diyemem ama RX 5700 XT çok güçlü ekran kartı ama güç tüketimi bayağı fazla yani almışken sağlam bir PSU şart çünkü kart 225W tüketiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…