XFX Nasıl bir Markadır?

Techonopat uzay montajda bile bu kartta 79 dereceleri görmüştü. Isınma problemini nasıl çözdünüz acaba? Ayrıca herhangi bir problem veya sorunla karşılaşırsanız konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. XFX RX 590 modeli sağolsun baya bir şeyler öğrendim açıkçası. :D
Garip bir şekilde kasa içerinde ve hava almayan bir yede en fazla 67-70 dereceği gördüm.

XFX 5700XT THIC III kullanıcısıydım. Kart masaüstünde sorunsuz çalışıyordu fakat oyunlara geldiğinde saçma sapan bilgisayar kapanıyordu soğutma performansı da sıkıntılıydı. Geçen hafta iade ettim kesinlikle önermiyorum.

Garip bir şekilde kasa içerinde ve hava almayan bir yede en fazla 67-70 dereceği gördüm.
Cidden çok iyi değerler. Ben 4 adet fanlı önü mesh panel ve hava alan bir yerde kasayı kullanıyorum bu değerleri yük altında yakalayamadım açıkçası. Undervolt ve fan ayarı sayesinde yüksek grafikli oyunlarda 70-75 derece arası değerler alıyorum. FurMark testinde de 80-81 derece arası değerler gördüm. FurMark testi yaptınız mı?

Sapphire Nitro Plus tercih edin, bir kullanıcısı olarak ve farklı 5700 XT'leri test etmiş biri olarak diyorum.
Benim dediğim modeli deneme imkanın oldu mu acaba? Thicc 2 değil yalnız onla karıştırmayın sakın.

Cidden çok iyi değerler. Ben 4 adet fanlı önü mesh panel ve hava alan bir yerde kasayı kullanıyorum bu değerleri yük altında yakalayamadım açıkçası. Undervolt ve fan ayarı sayesinde yüksek grafikli oyunlarda 70-75 derece arası değerler alıyorum. FurMark testinde de 80-81 derece arası değerler gördüm. FurMark testi yaptınız mı?
Yok yapmadım ama şimdi yapacağım. Bakalım yanacak mıyız :D

ASUS ROG STRIX alma durumun varsa tavsiye ederim, soğutma yönünden sıkıntı yaşamazsınız.
Şimdi şöyle bir şey var, bu kartı piyasadan çok çok ucuza alma imkanım olabilir. O yüzden kafam karışıyor:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı