XFX RX 5600XT thicc II alınır mı?

Daha fazla  
Selam arkadaşlar, İncehesap cuma indirimlerinden XFX RX 5600XT thicc II kartını aldım, apacer panther 8 GB RAM ve James Donkey JD1000PRO SSD aldım, aslında SSD sorun biliyorum ama işte bir heyecanla aldım hangi kafayla aldığımı hatırlamıyorum bile :D kronik sorunluymuş galiba, ama elimde SSD var zaten çok dikkat etmeden aldım. Çok sorun oluşturur mu? Şimdiden teşekkürler hepinize:)

Aldığın ekran kartı da 5600 XT serisi içindeki son sıradaki kartlardan bir tanesi. Ha, senin için sorun değildir fakat bu onun düşük model olduğu gerçeğini de değiştirmiyor :) Tavsiye etmem. James Donkey SSD almanı da tavsiye etmem. Direkt çökmek yerine konu açsanız daha mantıklı olabilir. Şu an verilecek en iyi tavsiyem iade olacaktır.

Aldığın ekran kartı da 5600 XT serisi içindeki son sıradaki kartlardan bir tanesi. Ha, senin için sorun değildir fakat bu onun düşük model olduğu gerçeğini de değiştirmiyor :) Tavsiye etmem. James Donkey SSD almanı da tavsiye etmem. Direkt çökmek yerine konu açsanız daha mantıklı olabilir. Şu an verilecek en iyi tavsiyem iade olacaktır.
James Donkey SSD için ne gibi tecrübeleriniz var.

Bütçem çok kısıtlı, vatandan al diyor babam bende işte o bi anlık şansıma alabildim iptal etmem mantıklı ama işte bu bütçeye alternatif olarak gtx 1660super bile alamıyorum vatandan.
Thic 3 olsa daha iyi bir tercih olurmuş ama gayet güzel bir kart pişman olmazsın.
Çok fiyat farkı vardı, teşekkür ediyorum yinede.

James Donkey SSD için ne gibi tecrübeleriniz var?
Tecrübem yok, hiçbir zaman da olmayacak. Kalitesiz ürün almak gibi bir isteğim yok.

İnsanların tecrübeleri için forumu araştırman yeterli.

Firmware desteği olmayan, yazılım desteği olmayan, içinde ne olduğu belirsiz SSD'yi neden alalım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı