XFX RX 6700XT MERC kartta sürücü zaman aşımı hatası

Fentanyl

Femtopat
Kartı alıp kullanmaya başlayalı 2 gün oluyor. İki gündür CS:GO oynarken sürekli rastgele sürücü çöküyor başlıktaki hatayı alıyorum. Windows Update blocker kullanıp DDU ve AMD cleanup programıyla sürücüleri tamamen kaldırdım. En güncel WHQL sürücü olan 23.4.3 sürümünü kurdum. Hala aynı hatayı tek tük almaya devam ediyorum.

PC:
Windows 11 Pro.
Gigabyte B450M S2H V2.
R5 5600X.
XFX 6700XT merc.
3600MHz 2x8 16 GB RAM.
Sharkoon silenstorm coolzero 750W.

Sizce iade etmeli miyim? Ürünü almak için kredi kullandım ve iade hakkım 3-4 gün sonra dolacak. Eski kartım olan Palit RTX 2060'ta en ufak bir sorun yaşamadım. AMD kart mı? Bir daha asla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam Asus Dual 6750XT kullanıyorum, bildiğim kadarıyla 6700xt nin bir üst versiyonu gibi bir şey, fabrikada azıcık arttırılmış hali sanırım, 22.20.27.07 de bir sorun yaşamadım (windows update kendisi kurulumu yaparken kurdu eski bir sürücü ama oynadığım oyunlarda stabil çalıştığı için dokunmadım) isterseniz deneyebilirsiniz, bahsettiğiniz tarzda çökme donma vb. yaşamadım. Sitesinden kartınızla uyumlu olduğunu vb. kontrol edin lütfen ama ben öyle biliyorum sorumluluk almayayım :)

Bilgisayarımda sadece DCS ve CS:GO var. DCS ve Furmark'ta işkence etmeme rağmen çökmüyor. Çok uzun süre test etme şansım olmadı ama genel olarak stabil gibi. Windows 11 mi kullanıyordunuz siz?
Win 11 kullanıyorum hocam. Hatta birkaç gün oldu. 3-5 oyunda denedim bir sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı