XG2405 vs 24G2U

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
Valorant, CS:GO gibi oyunları günde 10 saat oynuyorum. Tek amacım o olacak ve görüntü önceliği en erken olan monitör bu ikisi arasından hangisidir? Alacağım fakat arada kaldım. Resmi sayfalarında XG2405 GtG olarak AOC mbrt olarak gözüküyor. Bunun arasındaki fark nedir? Rakiplerime karşı GtG daha mı önemli? Detaylıca düşünerek artı ve eksilere göre öneri yapın lütfen. Bütçem 2K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant, CS:GO gibi oyunları günde 10 saat oynuyorum. Tek amacım o olacak ve görüntü önceliği en erken olan monitör bu ikisi arasından hangisidir? Alacağım fakat arada kaldım. Resmi sayfalarında XG2405 GtG olarak AOC mbrt olarak gözüküyor. Bunun arasındaki fark nedir? Rakiplerime karşı GtG daha mı önemli? Detaylıca düşünerek artı ve eksilere göre öneri yapın lütfen. Bütçem 2K.
24G2U daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ben de ikisi arasında kaldım 24G2U aldım. İndirim beklemenizi tavsiye ederim.

Bu monitörün farkı nedir?
Çok hızlı TN bir monitör. E-Sporcuların kullandığı bir marka BenQ. Black eQualizer, color vibrance gibi özellikler var monitörde. İstersen bi araştır. Fakat bu monitör TN olduğu için sizin söylediğiniz monitörlere göre renk kalitesi daha kötü olacaktır. Çok film, dizi izliyorsanız önermem.

Çok hızlı TN bir monitör. E-sporcuların kullandığı bir marka BenQ. Black equalizer, color vibrance gibi özellikler var monitörde. İstersen bir araştır. Fakat bu monitör TN olduğu için sizin söylediğiniz monitörlere göre renk kalitesi daha kötü olacaktır. Çok film, dizi izliyorsanız önermem.

Tek amacım hız olacak hız olarak arasında değecek fark varsa rakiplerime karşı bunu alacağım?

Tek amacım hız olacak hız olarak arasında değecek fark varsa rakiplerime karşı bunu alacağım?
Var. O zaman senin için doğru monitör XL2411P.

Şu konuya bakmanızı öneririm. BenQ Zowie XL2411P vs AOC 24G2U

Ek olarak allmightymihawk baya bu konularda bilgili bir abimiz. Diğer konulara yazdığı yorumlara bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı