XG27ACS vs VG27AQM1A

hcan34

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sadece Gaming.Gen'den 2K monitör bakıyorum tanıdığım var diye.
Bu iki monitör arasında kararsız kaldım.

Sizce hangisini almalıyım? 11k yı geçmeyecek gaming.gen sitesinden başka öneriniz varsa açığım.
Bende MSI G2412 23.8 bir 1080p monitör var onu da ikinci ekran yapacağım. 2K'lık olanı da ana monitör yapacağım.

@Smmmhunter

Çok valorant falan oynuyorsan TUF al hz için. Hikayeli oyunlar ve grafik tasarım falan yapıyorsan ROG al. TUF boe panel kullanıyor, rog AU Electronics.
Displayspecifications'da Tuf olanın AU Electronics panel kullandığı yazıyor. Rog modelininki belirtilmemiş.

Biri 10bit diğeri 8bit çok fark eder mi?
8 bits+frc gerçek 10bit değil. Xg27acs açıklamalarında belirtilmemiş ama onun için de 8 bits+frc olduğunu söyleyenler var. Ben bir tane Xg27acs aldım pazartesi teslim edilecek sanırım. Biraz sorunlu bir model sanırım. Çok fazla bozulduğunu gördüm. Araştırıyorum sorunluysa iptal edeceğim

Şöyle sorunlar oluyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Displayspecifications'da Tuf olanın AU Electronics panel kullandığı yazıyor. Rog modelininki belirtilmemiş.

8 bits+frc gerçek 10bit değil. Xg27acs açıklamalarında belirtilmemiş ama onun için de 8 bits+frc olduğunu söyleyenler var. Ben bir tane Xg27acs aldım pazartesi teslim edilecek sanırım. Biraz sorunlu bir model sanırım. Çok fazla bozulduğunu gördüm. Araştırıyorum sorunluysa iptal edeceğim

Şöyle sorunlar oluyor:

Araştırmalarım sonucunda çok sorun yaşayan bölge Amerika. Amazon.com'dan alınan monitörlerde bu durumda karşılaşanlar olmuş. Alttaki videoyu redditten bir kullanıcını paylaşmış o da Arjantin'den. Sanırım Amazon.com'dan almış oda. Avrupa bölgesindeki Amazon yorumlarında tek tük bu sorunla karşılaşanlar var. Belki Amerikaya giden parti sorunlu olabilir. Zaten Amerika'da nedense fiyatı dip yaptı 180 dolara satılıyordu. Avrupa'da 240 euroya satılıyor.

Ben iptal etmeyeceğim. Gelsin göreyim beğenirsem alırım.

Son düzenleme:
Displayspecifications'da TUF olanın au electronics panel kullandığı yazıyor. ROG modelininki belirtilmemiş.

8 bits+frc gerçek 10bit değil. XG27acs açıklamalarında belirtilmemiş ama onun için de 8 bits+frc olduğunu söyleyenler var. Ben bir tane XG27acs aldım pazartesi teslim edilecek sanırım. Biraz sorunlu bir model sanırım. Çok fazla bozulduğunu gördüm. Araştırıyorum sorunluysa iptal edeceğim.

Şöyle sorunlar oluyor:

Araştırmalarım sonucunda çok sorun yaşayan bölge Amerika. Amazon.com'dan alınan monitörlerde bu durumda karşılaşanlar olmuş. Alttaki videoyu redditten bir kullanıcını paylaşmış o da Arjantin'den. Sanırım Amazon.com'dan almış oda. Avrupa bölgesindeki Amazon yorumlarında tek tük bu sorunla karşılaşanlar var. Belki Amerika'ya giden parti sorunlu olabilir. Zaten Amerika'da nedense fiyatı dip yaptı 180 dolara satılıyordu. Avrupa'da 240 euroya satılıyor.

Ben iptal etmeyeceğim. Gelsin göreyim beğenirsem alırım.

Geldikten sonra yazar mısın buraya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı