Xiaomi Band 2 Alınır mı?

Yok yazdıklarını okudum. Cevap olarak Mi Band 3 varken 2 alınmaz dedim. İkna edememe sebebin nedir? Uçurum fiyat farkları yok çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadın herhalde "izin vermediler". Fiyat önemli değil kendileri ise kenarları dışarı çıktıgı için bir darbe alıp kırılır diye almıyorlar internette korumaları var ama almadılar.

Mi band 2 ve 3 ün fiyatları uçtu. Bende Mi band 2 var şu anki satış fiyatının yarısına almıştım neredeyse. İkisi de fiyatlarını hak etmiyor.

6.5 aydır kullanıyorum Mi Band 3'ü herhangi bir çizik kırık vs yok. (Bu yorumunu okuttur ailene :)) Ayrıca Türkçe dil desteği falan da geldi güzel yani.

6.5 aydır kullanıyorum Mi Band 3 ü herhangi bir çizik kırık vs yok.Bu yorumunu okuttur ailene :)) Ayrıca Türkçe dil desteği felan da geldi güzel yani.
Ama 270TL benim sıkıntım o Mi Band 3 dışarıya çıkmış diye almıyorlar. Korumaları var ama anlamıyorlar korumalar da 5 TL'ye var. Ama o saati muhtemel 3 yıla yakın kullanacağım muhtemelen ondan almıyorlar da alabilirler.

Trendyol'da 228 lira şu an. Yine 3 yıl kullanabilirsin çok rahat götürür seni.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı