Xiaomi en yavaş şarj bitiren ROM

@364809 hocam AOSP ROM nedir araştırdım da pek anlamadım?

Xiaomi'nin en stabil yazılımı telefonun çıktığı yazılımdır. Onda kalmanızı öneririm. Ekran parlaklığı 100 ise onu 60-75 arası kullanın, ekran felaket yiyor pili. Eğer 2-3 yılı geçtiyse Deji pil takmanızı önerebilirim.

Yoksa BL açıp AOSP geçiniz. Pixel Experince ya da ArrowOS işinizi görür.

Xiaomi'nin en stabil yazılımı telefonun çıktığı yazılımdır. Onda kalmanızı öneririm. Ekran parlaklığı 100 ise onu 60-75 arası kullanın, ekran felaket yiyor pili. Eğer 2-3 yılı geçtiyse Deji pil takmanızı önerebilirim.
Hocam pil değiştirecek param da yok nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum. Onun dışında güncellemeyi durdurdum ilk sürümü bu telefonum geldiğinden.

Hocalar bir şey daha sorabilir miyim? Ben şimdi Pixel Experience kursam nasıl görünecek bunun gibi mi?

Dosya Ekleri

• indir.jpg
    indir.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 82
Hocam pil değiştirecek param da yok nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum. Onun dışında güncellemeyi durdurdum ilk sürümü bu telefonum geldiğinden.

Hocalar bir şey daha sorabilir miyim? Ben şimdi Pixel Experience kursam nasıl görünecek bunun gibi mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde gözüküyor. Bir takım özelleştirmeler var onlarla renk tema ayarı vs. yapabilirsin.

Redmi Note 8 kullanırken ArrowOS ve Pixel Exp favori romlarımdı. Redmi Note 8 Pro geçtiğim için stok devam ediyorum riske giremedim :)

Hocalar peki dosyayı nerden bulabilirim ve nerden flashlamalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı