Peki S21'e şu an IMEI vs atılıyor mu direnç uygulanıyor mu?
Snapdragon'un neredeyse her modelinde artık direnç değişimi şart marka fark etmeksizin.
Peki S21'e şu an IMEI vs atılıyor mu direnç uygulanıyor mu?
S21 server üzeri kayıt edilebiliyordur. Diğer cihazlara göre daha tuzlu bir işlem olacaktır.Peki S21'e şu an IMEI vs atılıyor mu direnç uygulanıyor mu? Arkadaşa telefoncu atılacak demiş ama bilmiyorum.
11T Pro ile 13 Pro Max mi ?🤣 Bir zahmet.Benim bir arkadaşımda var çok ısınma sorunu var. Ve telefonu genel olarak beğenmiyor keşke iPhone alsaydım diyor. Benim 13 Pro Max onun telefonu her alanda ikiye katlıyor.
S21 server üzeri kayıt edilebiliyordur. Diğer cihazlara göre daha tuzlu bir işlem olacaktır.
11t Pro ile 13 Pro Max mi?🤣 bir zahmet.
Konu dışına çok fazla çıkıyorsunuz. Gidip kendinize bir konu açmayı deneseniz ?Elimde model olsa karşılaştırma tabii ki yapardım ama 11 ve 12 bile geçebilecek düzeyde. Ama 11 kötü. LCD ekran var.
Konu dışına çok fazla çıkıyorsunuz. Gidip kendinize bir konu açmayı deneseniz?
Maalesef hocam çoğunlukla iphone modelleri üzerineyim.Konu dışında ama telefoncuymuşsunuz S21'in var mı geçende bir yerde görmüştüm de bilmiyorum.
İmeili gelir derken direncsiz olarqkmi yani içini acmadan imeil atılabilir mi yaniHocam kendim telefoncuyum, telefon kullanılmasına kullanılır fakat alacağınız satıcı pek güvenilir bir tipe benzemiyor söylediklerinden. Birincisi şuan telefonun imesi bulunmuyor imei atılamıyor yani ikincisi ise birinci simi 4 ay ikinci simi 4 ay kullanabilirsiniz 6 değil. Tabi yılbaşından sonra 4 ay daha geliyor bir sime. O zamana kadar da imesi gelir zaten büyük ihtimalle. Size tavsiyem daha dürüst bir satıcıdan almanız olacaktır.
Yani bu telefon alınır diyorsun kullanması gayet iyi ısınma sorunu falan demişler ısınma yaparmi kiHocam kendim telefoncuyum, telefon kullanılmasına kullanılır fakat alacağınız satıcı pek güvenilir bir tipe benzemiyor söylediklerinden. Birincisi şuan telefonun imesi bulunmuyor imei atılamıyor yani ikincisi ise birinci simi 4 ay ikinci simi 4 ay kullanabilirsiniz 6 değil. Tabi yılbaşından sonra 4 ay daha geliyor bir sime. O zamana kadar da imesi gelir zaten büyük ihtimalle. Size tavsiyem daha dürüst bir satıcıdan almanız olacaktır.
Repair yapmadan imei gelir muhtemelen bir kaç aya telefonu da tavsiye ederim baya satılan bir ürün.İmeili gelir derken direncsiz olarqkmi yani içini acmadan imeil atılabilir mi yani
Yani bu telefon alınır diyorsun kullanması gayet iyi ısınma sorunu falan demişler ısınma yaparmi ki
Repair yapmadan IMEI gelir muhtemelen birkaç aya telefonu da tavsiye ederim bayağı satılan bir ürün.
Mi 11 t Pro yurt dışı kullananlar var mı? Varsa herhangi bir sıkıntı yapar mi? Satıcı dedi ki 6 ay bir hattı 6 ay da diğer hatti kallanacaksin sonra bana getir IMEI atacağız dedi sıkıntı çıkar mı acaba?