Lithanuans
Decapat
Eptt avm sitesini pek önermem hepsiburada daha iyi veya gg. Onun dışında hangi rengi alırsanız alın güzeldir o da sizin tarzınıza kalmış. 
Görünüm olarak Mi 8 daha çok hoşuma gittiği için onu tercih ettim, Gene de öneriniz için teşekkür ederim.Xiaomi Mi A2 de onun daha ucuz alternatifi. Yekpare metal kasaya sahip. Onu da düşünebilirsiniz.
Se alePtt AVM'de fiyatı 1.780 TL gibi bir fiyata düşmüş, ben de telefonumu değiştirmeyi düşünüyordum. Dış görünüşü güzel duruyor ancak nasıl olduğunu bilemediğim için kararsız kaldım. Sizce alınır mı?
Telefona vereceğim maksimum para 2.000 TL o yüzden o telefona beni aşar.
Mi 8 se ni kastediyorum. Mi 8 in kendisinden ucuz diye biliyorum .litesinden ucuzmu onu bilmiyorumTelefona vereceğim maksimum para 2.000 TL o yüzden o telefona beni aşar.
Bulduğum kadarı ile 2.500 - 3.000 TL aralığında.Mi 8 se ni kastediyorum. Mi 8 in kendisinden ucuz diye biliyorum .litesinden ucuzmu onu bilmiyorum
Yinede alinir mi 8 lite sonucta mi 8 diyosun)Bulduğum kadarı ile 2.500 - 3.000 TL aralığında.
Yinede alinir mi 8 lite sonucta mi 8 diyosun)
Bulduğum kadarı ile 2.500 - 3.000 TL aralığında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.