Xiaomi Mi 9T vs mi 9 Lite

Ecrin0

Centipat
Selamlar arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım Xiaomi Mi 9T 128 GB ve Xiaomi Mi 9 Lite (kararım Lite'dan yana olursa çıkmasını bekleyeceğim) ilk başta oynadığım PUBG mobil oyunu var. Bir de COD mobil bekliyorum. İstediğim özellikler ekranda parmak izi, NFC çok önemli değil olmasa da olur kızıl ötesi olmasını istiyorum aslında televizyondan film izlemeyi çok severim telefondan halletmek daha hoş olur diye düşünüyorum. Depolamada'da karasız kaldım 64 GB yeterli gelir mi kamera kullanmıyorum, Bir de SD kart desteğini istiyorum ama yıl 2020 olmuş SD kart yerine Google'a kaydet verilerini (aile resimleri, videoları, PDF'leri) diyenler çok var. Hangisini önerirsiniz. Söylenildiği gibi SD karta gerek var mı Google kaydet derseniz mi 9T tercih edeceğim. Dediğim oyunlar için için Lite modeli SD-710 içeriyor yeterli gelir mi, minimum 3 sene boyunca bütcem bu arada 3.000 TL geçmezse çok iyi olur. Bu 2 cihaz icin yorum yaparsanız çok iyi olur teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı