Elektronik Xiaomi Mi Bluetooth Hoparlör 699 TL

Gecikme hiç olmuyor video izlerken. Dediğim gibi AUX'la bağlayıp kabloyu da yarım bir şekilde bırakırsanız eğer dip ses olmaz. Dediğim durum sadece şarj %100 ve AUX kablosu takılıyken oluyor. Monitörde kullandığım için mi yoksa neden böyle bilmiyorum fakat kabloyu bu şekilde bırakıyorum. Şarjı dolunca dip sesten anlıyorum ve fotoğraftaki haline getiriyorum.
Kabloyu yarım bırakmak ne demek?

İlginç güzel bir çözüm bulmuşsunuz. Tecrübelerinizi aktardığınız için çok teşekkür ederim. Tercihimi bu üründen kullanacağım.

Ses ve malzeme kalitesi çok iyi gerçekten ben mavi rengini aldım fakat hem siyahı da indirime girdi hem benim aldığım fiyattan da aşağı düştü. Tekrar siyah rengini sipariş verip bunu iade edeceğim. Eğer bütçeniz yetiyorsa kesinlikle 2 tane alın.

Ses ve malzeme kalitesi çok iyi gerçekten ben mavi rengini aldım fakat hem siyahı da indirime girdi hem benim aldığım fiyattan da aşağı düştü. Tekrar siyah rengini sipariş verip bunu iade edeceğim. Eğer bütçeniz yetiyorsa kesinlikle 2 tane alın.
Evet rakibi anker b ye göre daha iyi olduğunu anladım.Maalesef bütçemi aşıyor umarım 1 tane de yeterli olur.

@TouchMyFlow Hocam bide kullandığınız veya önerebileceğiniz aux kablosu var mı?Yanında alayım.

Son düzenleme:
Evet rakibi Anker b ye göre daha iyi olduğunu anladım. Maalesef bütçemi aşıyor umarım 1 tane de yeterli olur.

@TouchMyFlow hocam bir de kullandığınız veya önerebileceğiniz AUX kablosu var mı? Yanında alayım.

AUX kablosu Ugreen benim. Fakat yıllar önce AliExpress'ten almıştım. Çekmecemde duruyordu öyle bugünlere kısmetmiş işe yaraması. Sanırım bu kablo buldum. :D

AUX kablosu Ugreen benim. Fakat yıllar önce AliExpress'ten almıştım. Çekmecemde duruyordu öyle bugünlere kısmetmiş işe yaraması. Sanırım bu kablo buldum. :D

Teşekkür ederim :)

Epeydir 32 inç monitör için TWS yapayım diyordum. Monitörün kendi hoparlörleri de var ama nasıl olur diye düşünmekten sıkıldım, sound b aklımdaydı onu takip ediyordum. Bunun fiyatı güzel düşünce yapıştırdım 2 adet, umarım güzel olur. Bass frekansı 80Hz miş fazla beklentimde yok ama izlediğim videolarda, bass istiyorsanız da Xiaomi alın diyorlardı.

Epeydir 32 inç monitör için TWS yapayım diyordum. Monitörün kendi hoparlörleri de var ama nasıl olur diye düşünmekten sıkıldım, sound b aklımdaydı onu takip ediyordum. Bunun fiyatı güzel düşünce yapıştırdım 2 adet, umarım güzel olur. Bass frekansı 80Hz miş fazla beklentimde yok ama izlediğim videolarda, bass istiyorsanız da Xiaomi alın diyorlardı.

Monitörde hoparlör olmaması gerçekten çok büyük eksikmiş ben de bunu anlamıştım. Özellikle PS5 kullanırken Bluetooth cihazlar bağlanmadığı için AUX kablosu ile kullanması bile güzel. Bass konusunda tatmin edecektir diye düşünüyorum çünkü son seste kullanmak gerçekten mümkün değil. Ses arttırma ve sağındaki tuşa aynı anda basınca deep bass modunu da açıyor. Az da olsa fark yaratır.

Monitörde hoparlör olmaması gerçekten çok büyük eksikmiş ben de bunu anlamıştım. Özellikle PS5 kullanırken Bluetooth cihazlar bağlanmadığı için AUX kablosu ile kullanması bile güzel. Bass konusunda tatmin edecektir diye düşünüyorum çünkü son seste kullanmak gerçekten mümkün değil. Ses arttırma ve sağındaki tuşa aynı anda basınca Deep bass modunu da açıyor. Az da olsa fark yaratır.

AUX kullanmam zaten Pro monitör hoparlörlerim var. Anakartta da Bluetooth 5.0 var. Canımın istediği konumda kablosuz stereo deneyimi için düşündüm. Benimki biraz fantezi olacak :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı