Xiaomi Mi Max 2 Alınır mı?

18457294948

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2017
Mesajlar
324
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Xiaomi Mi Max 2 alacaktım. Telefoncu tavsiye etmedi, kullanışlı değil, kimse kullanmıyor falan dedi. Kararsız kaldım alsam mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Klarel11 in de dediği gibi 6.44" lik ekran elde kullanım açısından zorluk yaşatabiliyor. Ama büyük ekran seviyorsan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Sayın @BERWAR, telefona neye göre kullanışsız dediğinizi merak etmekteyim açıkçası. 1.250 Liraya aldım ve iki aydır kullanıyorum. Ve kime özelliklerini göstersem "oha çok iyi","vay iyiymiş" gibisinden tepkiler alıyorum ve henüz bir sıkıntı da yaşamadım. Bir açıklık getirebilir misiniz ?
 
Xiaomi Mi Max (64 GB) - Xiaomi Mi Max 2 (64 GB) Karşılaştırması - Epey bu adresten karşılaştırdığımızda değişikler var. işlemci model düşürülmüş ama gHz hızı artırılmış. Kamera ve Ekran düşük eski cihaza göre ama onlarında pek bir sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum. Her neyse siz nasıl deneyimlediniz bilmiyorum ama ben cihazdan memnunum, tavsiye de ederim. Iyi günler.
 
Cihaz son derece kullanışlı ve sağlam. Donanım olarak da şu an piyasadaki çoğu telefondan üst özelliklerde.
 
Mi Max işlemci yongası bakımından daha üstte idi. Mi Max 2 ise kamera, pil ve RAM gibi özelliklerde daha iyi. Kullanışlılık bakımından kişiye göre değişir. Annem Mi Max kullanıyor, ona göre gayet kullanışlı. Ama oyun büyük ekranda bir başka oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı