Xiaomi Mi5 Pro (İthalatçı Garantili) Alınır Mı?

Xiaomi Mi5 Pro (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Evet arkadaşlar sorum bu. Eğer bu telefon ile bir problem yaşar isem hepsiburada ilgileniyor mu?
Arkadaşlar bazılarınız alınır, bazıları alınmaz demiş. Yani bana kesin bir şey söyleyebilecek (delilleriyle) var mı?

Ben konunun başından beri Hepsiburada ithal ediyor sıkıntı olmaz diyorum kimse okumuyor...
Peki sag olun insallah bir sikinti yaşamam.

Ben konunun başından beri Hepsiburada ithal ediyor sıkıntı olmaz diyorum kimse okumuyor...
Yok kardeş ben okuyordum fakat biri sorun çıkartır biri çıkartmaz diyince insan ister istemez çelişiyor...

Hepsiburada garantiyi üstlenmiyor, garantiyi üstlenen Delta servis, hala Hepsiburada ithal ediyor diyor ya, ithal etmek başka şey garanti başka bir faktördür.
Ayrı faktör tamam fakat Hepsiburada sıkıntılı servise garantiyi devretmez.

Yıllardır delta ile çalışıyor diye biliyorum ve bariz şikayet yok.

Adamlar Türkiye'yi Xiaomi telefonlar ile adam akıllı tanıştırdı ve çok ciddi satış rakamlarına ulaştı.

Arkadaşlar bazılarınız alınır, bazıları alınmaz demiş. Yani bana kesin bir şey söyleyebilecek (delilleriyle) var mı?

Peki sag olun insallah bir sikinti yaşamam.

Yok kardeş ben okuyordum fakat biri sorun çıkartır biri çıkartmaz diyince insan ister istemez çelişiyor...

Açıkçası yazılımsal sıkıntı için zaten göndermez bizim gibiler. Bir yeri bozulur ayıplı mal diye gönderir onlar da tüketici haklarından başımız ağrımasın diye sorunu çözerler. Zaten bunun dışındakiler kullanıcı hatası der atılır.

İstersen Hepsiburada'dan bir de fixpack yaparsın her şeye karşı korunur, sorun çözülür.

rıza özçelik.png

Ayrı faktör tamam fakat Hepsiburada sıkıntılı servise garantiyi devretmez.

Yıllardır delta ile çalışıyor diye biliyorum ve bariz şikayet yok.

Adamlar Türkiye'yi Xiaomi telefonlar ile adam akıllı tanıştırdı ve çok ciddi satış rakamlarına ulaştı.

Açıkçası yazılımsal sıkıntı için zaten göndermez bizim gibiler. Bir yeri bozulur ayıplı mal diye gönderir onlar da tüketici haklarından başımız ağrımasın diye sorunu çözerler. Zaten bunun dışındakiler kullanıcı hatası der atılır.

İstersen Hepsiburada'dan bir de fixpack yaparsın her şeye karşı korunur, sorun çözülür.

rıza özçelik.png

Delta servis hakkında da oldukça şikayet var, Hepsiburada Delta servisi seçmek zorunda, çünkü Xiaomi modellerin genel olarak servisiyle ilgilenen firma bu zaten. Delta servisten başka Xiaomi modellerinin garantisiyle ilgilenen firma duymadım.

Delta servis hakkında da oldukça şikayet var, Hepsiburada Delta servisi seçmek zorunda, çünkü Xiaomi modellerin genel olarak servisiyle ilgilenen firma bu zaten. Delta servisten başka Xiaomi modellerinin garantisiyle ilgilenen firma duymadım.
Zaren teklonoji şans işi :) Bana sakat bir ürün gelirse ve ilgilenilmezse durum kötü...

Şikayetvar'dan baktıysanız en sağlam firmadan korkarsınız.

Ayrıca son yıllarda eski tepkileri almadım sıkıntı yaratmıyorlar. Zaten aksi takdirde altarnatifini bulmak büyük çapta bir firma için zor değil.

Bir de 1300 liraya o özelliklere değer.

Aynen şans işidir, distribütör garantili üründe alsan başına yine iş gelebilir, yine bu garantilerde de sorun oluyor bunları da belirtmekte fayda var en azından. Yalnız ithalat garantili ürünlerin garantisinde de sorun yaşaman elbette daha yüksek.

@kaaner48 Şikayetvar sitesine bakmadım orada her site hakkında doğru ve yanlış bilgiler var. Alternatifi de bulamaz ayrıca eğer başka firma yoksa. Delta servisten başka Xiaomi modellerinin garantisiyle ilgilenen servis biliyor musun? Ben bilmiyorum büyük ihtimal başka firma da yoktur. Biliyorsan söyle bakalım?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı