Xiaomi Note 10 Lite alınır mı?

Melihhx

Femtopat
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
3
İyi akşamlar arkadaşlar, bir telefon alacağım A71 ve Xiaomi Note 10 Lite arasında kaldım sizce hangisi alınır hangisi daha mantıklı + ve - yönleri nelerdir? Genelde YouTube takılan biriyim video izlerim hızlı ve kullanışlı olması tercihimdir, yorumlarınızı bekliyorum.
 
Merhabalar. A71 cihazı hakkında bilgim yok fakat Note 10 Lite kullanıcısı olarak kendi kullandığım cihaz hakkında birkaç şey söyleyebilirim. Cihazda ilk başlarda ciddi anlamda sensör problemi vardı ama şu an gelen güncellemelerden sonra neredeyse hiç sensör problemi yaşamadım. Note 10 Lite modeli kullanıcısı olarak oldukça memnunum ve tavsiye ederim.
 
Xiaomi çok güzel bir telefon. Ailemde çoğu kişi kullanıyor. Size Redmi Note 8 öneririm. Tüm telefonları sanki birleştirmişler. Örneğin parmak izi Huawei, hızlı şarj dolması Samsung, geç şarz bitmesi iPhone. Bunlar örnekler, çok iyi telefon. Xiaomi, Redmi'ye bağlı diye biliyorum fakat çok iyi telefon.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bir fark yok. Sadece Samsung daha şık duruyor. Batarya önemliyse M51 düşünebilirsiniz. Şu an 3800 lira civarı ön sipariş fiyatı var.
 

Geri
Yukarı