Xiaomi Note 11 ısınma ve batarya problemi

Benim anlamadığım bir olay var. Telefonu hiç kullanmazsam eğer (kapalıyken) 19 20 aralarında duruyor sıcaklık. Fakat telefonun ekranı açık olsa dahi ısınmaya başlıyor ciddi miktarlarda. Hayır uzun zamandır olsa diyeceğim tamam, fakat bu daha dün başladı.
Parlaklığını kısın, 60 Hz kullanın. Bu dediklerimden sonra yine ısınıyorsa (ekran açıkken) bir sıkıntı vardır.

Şarjdan çektikten hemen sonraki paylaştığı sıcaklıklar bile normal, telefonda kullanılan malzeme kalitesiz olduğu için ısıyı daha fazla hissettiriyordur. Eğer rahatsiz oluyorsa telefonu değiştirmeli.
Daha düne kadar bu sorun yoktu. 2.5 3 aydır kullanıyorum ve 2.5 3 aydır asla bu şekilde ısınmıyordu (oyun oynasam dahi). Şimdi bırak YouTube'u, ekran açık kalsa bile ısınmaya başlıyor.

Daha düne kadar bu sorun yoktu. 2.5 3 aydır kullanıyorum ve 2.5 3 aydır asla bu şekilde ısınmıyordu (oyun oynasam dahi). Şimdi bırak YouTube'u, ekran açık kalsa bile ısınmaya başlıyor.
Yazilimsal bir sorun olsa gerek, zaten ilk mesajimda da belirtmiştim, şu an ki sicakliklar normal ama daha serin çalışması gerekirdi diye. Hard reset atmayı deneyebilirsin.
Anlamıyorsun galiba dediklerini :D
Kanka sen benim dediğimi anlamıyorsun galiba, sicakliklari paylaştı adam onlara normal diyorum, malzemeden dolayi kaynaklaniyor daha sicak hissettirmesi.

@irsuya

1678538431674.png

1678538451151.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı