Xiaomi Note 12 Pro 5G alınabilir mi?

Fyuhh

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
165
Herkese kolay gelsin hayırlı iftarlar. Şu an aktif olarak Huawei P30 Lite cihazını kullanıyorum.
Rtv bölümü okuduğum için telefonun kamerası ve bataryası benim için önemli, şu an kullandığım cihazın bataryası ve kamerası artık yetmiyor.
Babam bugün geldi ve sana Xiaomi Note 12 Pro 5G alalım ne dersin dedi? Bende telefonu bilmiyorum araştırmadan almayalım dedim sonra dipnot ekledi - kaçak getireceğiz dedi.

Telefonu birazcık araştırdığımda 67W hızlı şarj, 50MP kamerası, 6, 67inch ekranı ve ekran kalitesinin iyi olduğunu öğrendim.
Bu fiyat bandında rakipleri var mı? Bu telefon yerine hangi telefonu önerirsiniz?

Kamera ve batarya benim için önemli.
 
Redmi cihazlar kaçak olarak alınacaksa fiyat avantajı sebebi ile alınır ancak resmi şekilde bu fiyatlarla asla alınmaz. Yazılım tarafında bence halen eksileri var, jiroskop gibi bazı donanımlarında problem var ve sözde 50MP olan kameraları kalitesiz lens kullandığı için oldukça vasat sonuçlar veriyor. Tek amaç kamera ise ikinci elden temiz garantili S20 FE alıp geçin, ön kamera çok da süper olmasa da ana kamera 15000TL altı pek çok cihazı darma duman eder.
 
xiaomi telefonların kamerasının (Mi serisi hariç) renk doygunluğu çok fazla yani olması gerekenden çok daha canlı çekiyor örenk vermek gerekecek olursa;


12t .jpg

Bu Xiaomi 12t Pro ile çekilmiş bir fotoğraf.


WhatsApp Görsel 2024-03-28 saat 18.31.35_49f1733f.jpg

Bu Samsung S23 FE ile çekilmiş bir fotoğraf.
 
İkinci el kısmı nasıl olacak bilmiyorum o işlerle babam ilgilenecek? Peki bu fiyat bandında başka hangi modelleri önerirsiniz kaçak olur garantili 0 olur?
 

Geri
Yukarı