Xiaomi Note 9 Pro telefon MIUI 13'e güncellenmeli mi?

Emre Caydı

Centipat
Katılım
10 Şubat 2022
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim Telefonum Not 9 Pro 128 Gb. MIUI 13 güncellemesi uzun süredir var ama arkadaşım yaptığı zaman telefon konuşması ve pil gibi sorunlar meydana gelmiş. Orjinal Versiyon Güncelleme yapan arkadaşlar var ise Son durum nasıl? Güncelleme yapmaya değer mi, yoksa değmez mi?
 
Benim Telefonum Not 9 Pro 128 GB. MIUI 13 güncellemesi uzun süredir var ama arkadaşım yaptığı zaman telefon konuşması ve pil gibi sorunlar meydana gelmiş. Orijinal Versiyon Güncelleme yapan arkadaşlar var ise Son durum nasıl? Güncelleme yapmaya değer mi, yoksa değmez mi?

Redmi 9T kullanicisiyim ilkte MIUI 13 sorum yoktu MIUI 13.0.2 geldiğinde telefonumun şarjı kullanılmaz oldu bence hiç güncellemeyin çok değişiklik yok zaten.
 
@Emre Caydı
Ben Note 9 Pro cihazımı MIUI 14'e yükselttim, pek bir değişiklik yoktu. Bir de niye bu kadar geriden geliyorsunuz? Sorun vs. yok yani. Direkt MIUI 14 yapmanızı tavsiye ederim.

Yorumların yarısı içimden geçti diyor arkadaşımın sorunlarını söyledim geriden gelmek mesele değil mantıklı olan zaten geç gelmek ki sorunları yaşamamak yorumlara bakınca her telefonda farklı etki yapıyor ama riske girmeyeceğim şu an iyi telefon.
 
Redmi 9 yurt dışı telefona sahibim. 13.01'e güncelledim. Şarj öncekinde biraz daha hızlı bitmeye başladı gibi onun dışında sorun görmedim. Daha da akıcı hale geldi diyebilirim. Tabii telefon şu an iyi ise gerek yok diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı