İnceleme Xiaomi Redmi 9C alınır mı?

Hocam bende kullanıyorum ama bende sadece biraz hissedilen arayüzde bir kasma var başka pek bir sıkıntı yok fiyatına göre alınabilir bence.

İlk 3 ay bende de öyleydi fakat daha sonra iyice yavaşlamaya başladı. En az kullandığım telefon olacak herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk 3 ay bende de öyleydi fakat daha sonra iyice yavaşlamaya başladı. En az kullandığım telefon olacak herhalde.

Hocam satıp Samsung Note ve s serilerine bakabilirsiniz. İkinci el olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam satıp Samsung Note ve s serilerine bakabilirsiniz. İkinci el olarak.
Yenilenmiş telefon da olabilir, fakat şimdilik o kadar yüksek segment telefona ihtiyacım yok.

Şimdilik aklımda Samsung A13 var.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu telefonu 1 yıl olmadan değiştirmek için uğraşıyorum. Bir HDR fotoğrafı çekmek bile işkence.

Hocam telefonun durumunu söylerseniz satış miktarını belirleyip size telefon önerebilirim.

• Telefon TR mi kaçak mı?
  • Kozmetik durumu nasıl?
  • Değişeni var mı?
  • TR ise garantinin bitmesine kaç ay var?
  • Kaçak ise IMEI işlemi direnç ile mi yoksa yazılımsal olarak mı yapıldı?
  • Ne zaman alındı?
  • Çizik, kırık, bozuk bir parça var mı?

Anneme almayı düşünüyordum bende sonra vazgeçtim insanı fiyatı ile cezbediyor böyle cihazlar alınca da elinizde kalıyor işte. Hayır bir de yorumları da iyiydi galiba yanlış hatırlamıyorsam. Muhtemelen bedava verseler almam bu konudan da anladığım kadarıyla çöp bir modelmiş. Niyese hangi teknolojik ürünü alırsam alayım ucuzu üzüyor maalesef. TV olsun, ekran kartı olsun, klavye olsun, monitör olsun aklınıza ne geliyorsa kalem dahi ya çok da teknolojik sayılmaz ama kalemin bile ucuzu üzüyor adamı.

Telefonda hiçbir çizik yok, aldığımdan beri kırılmaz cam ve kap ile kullandım.

Cihazı 07-2022'de direkt Türkiye Mi mağazasından aldım. Garantisi toplam 2 yılmış, 1 yılı bile dolmadı. Orjinal şarj aleti ve kablosu duruyor, kabloda hafif sararma dışında birşey yok. Kutusu da duruyor.

64 GB mi?

Hayır bir de yorumları da iyiydi galiba yanlış hatırlamıyorsam. Muhtemelen bedava verseler almam bu konudan da anladığım kadarıyla çöp bir modelmiş.
İncelemelere bakmıştım, çoğu yeterince iyi anlatmıyor sorunları. Cihaz ilk 3 ay sorunsuz hissettiriyor. Ondan sonra asıl sorunlar baş gösteriyor.

Alırken en ucuz model olduğunu fark etmemiştim, ben alırken bütçe açısından iki seçenek vardı: 9C ve 9T.

Evet, 3/64GB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…