İnceleme Xiaomi Redmi 9C alınır mı?

Şirket vermişti al telefon diye, annem kullanıyor arayüzü güzel.
Millet MIUI aman aman tövbe diyor anlamış değilim.

Onun dışına annem bile sevmedi telefonu.

MIUI arayüzü güzel duruyor ama çok fazla RAM tüketiyor. Boşta 4 GB RAM tükettiğini görmüştüm.

-Ekranı idare eder.
-Oyunlarda performansı kötü işlemcisi çok çabuk ısınıyor.
- Bataryası yarım günü ancak çıkarıyor.
- J7 Prime 2 cihazımda ne kadar hemen hemen yüklediğim her oyun kassada en azından açıyordu ama bu fırsat bile vermiyor hani gireyim grafikleri kısayım belki oynarım falan yok açmıyor abi ne yaparsam yapayım olmuyor.
- Çok kötü değil ilk zamanlar güzel ama bir yerden sonra ilallah ettiriyor paranız varsa biraz daha sabredin daha iyisini alın.

Telefon iyide günler geçtikçe yavaşlıyor. Arada bir gereksiz dosya temizleme ve hızlandırma yapmak gerekiyor.

Telefon iyide günler geçtikçe yavaşlıyor. Arada bir gereksiz dosya temizleme ve hızlandırma yapmak gerekiyor.
Anca yarım saatliğine işe yarayabilir. Telefon her türlü yavaş kalıyor.

-

Son düzenleme:
İlk çıktığı zamanlarda mecburiyetten almıştım malzeme kalitesi desen yok oyuncak telefon tutuyor gibi hissediyorsun.
Hangi yıllardayız adamlar micro USB koymuş şarz dolacak diye bekle dur alırken hiç dikkatimi bile çekmemişti micro USB görsem almazdım zaten 1 ay sonra satmıştım. Ekran büyük çözünürlük düşük piksel piksel ekranı var göz kanaması yaşatıyor alışana kadar.
Arayüz kasıyordu root atıp gereksiz servisleri sildim ettim telefonu adam akıllı getirene kadar baya uğraşmıştım.
Alma niyeti olan varsa Alo demeye yarar başka işe yaramaz.

Cihazda G35 SoC var, normal bence. A20 kullanıyorum, Exynos 7884 var ve keza yavaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…