İnceleme Xiaomi Redmi 9C alınır mı?

Telefon 85 dolar gibi bir fiyata satılıyor zaten. Bu telefon ile J7 Prime'i kıyaslamanız saçmalık. Bir firmanın en düşük modelini alıp O firmayı kötülemeniz saçma olmuş. Alın Xiaomi 14 Ultra o zaman tekrar değerlendirin cihazı.

J7 Prime'i kıyaslamanız saçmalık.
J7 Prime nerede yazıyor? Kullandığım telefon J7 Core'du ve incelemede net şekilde yazıyor.
Samsung J7 Core'dan geçtim.

J7 Core zamanının en düşük Samsung telefonlarındandı, J7'ninde düşürülmüş hali. Buna rağmen 3 yıl kullandım ve depolama alanı dışında sorunu yoktu. Redmi 9C ise ilk yıl dolmadan yukarıdaki sorunları çıkardı. Ayrıca inceleme bir model üstüne, marka ile alakalı tek eşleştirim MIUI'dan memnun kalmamam.

İncelemeyi üşenip başını bile okumadığınız o kadar belli ki, yaptığınız tek şey kendinizi küçük düşürmek. Fanboyluğunuzu başka yere yapın, bana işlemez.

Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorun uzun bir süre bende bu cihazı kullandım.

Genel olarak Xiaomi giriş seviyesi alt segment cihazlara adamakıllı bir yazılım desteği sunmuyor. Bir yerden sonra cihaz deli gibi kasıyor.

Bende 64 GB modelini kullandım sizin yaşadığınız sorunlardan daha fazlasını yaşadım.

Yakın zamanda A30 aldım kesinlikle ilaç gibi geldi.

9C'yi anneme verdiğim günün ertesi sinirli bir şekilde gelip "ben bu telefonu sinirden kıracağım" dedi.

Kardeşi 9A bundan daha beter bir telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…