Xiaomi Redmi Airdots alınır mı?

Fatih_42

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum 11 Kasım'da veya Black Friday indirmlerinde. Kullanıcılara bir sorum var, su ve ter geçiriyor mu? Ayrıca ben yürüyüş yaparken çok terleyen birisiyim. Tere karşı nasıl bu kulaklık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum. Oldukça memnunum. Ben de terlerim şimdilik bir problemi yok, yer dayanıklılık var zaten. Süresi güzel baya rahat kullanıyorum. Bu fiyata değil iki katına da daha iyisini bulmak mümkün değil diye düşünüyorum. Bence alınır

Bir ara almaya niyetlenmiş biri olarak yorumluyorum. Dış sesi çok alıyor. Sokakta, toplu taşımada, gürültülü bir ortamda konuşmak için alıyorsanız kesinlikle önermiyorum. Amaç müzik dinlemekse ses kalitesi de iyi denemez. Tam kablosuz değil de kulağı saran veya ensede toplanan kablosu olan kulaklıklara bakmanı tercih ederim.

Bir ara almaya niyetlenmiş biri olarak yorumluyorum. Dış sesi çok alıyor. Sokakta, toplu taşımada, gürültülü bir ortamda konuşmak için alıyorsanız kesinlikle önermiyorum. Amaç müzik dinlemekse ses kalitesi de iyi denemez. Tam kablosuz değil de kulağı saran veya ensede toplanan kablosu olan kulaklıklara bakmanı tercih ederim.
Ses kalitesine çoğu kişi iyi diyor. Dışarda fazla konuşan birisi değilim. En azından kulaklıkla konuşmam.

selamlar,
kulaklığı 11.11 n11 kampanyasında aldım bugün elime ulaştı. bluetooth 4.1 note4 cihazımla deneme fırsatım oldu.
samsung music, spotify, gelen-giden aramalar gayet başarılı. rock/metal müzik dinlediğim için basslar zayıf ama tizler ve midler yeterli.
f/p olarak fazlasıyla başarılı bir ürün.
alıp almama konusunda ikilemde kaldıysanız tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı