Xiaomi Redmi Buds 6 active vs Anker Soundcore R50i

Uygulamasından sağ ve sol kulaklığın ayrı ayrı şarjını görebiliyor muyuz? Kabının şarjının kaç kaldığı gibi şeyleri uygulamasında gösteriyor mu? iPhone cihazda kullanacağım desteği var değil mi?

Herkes bass kalitesini övüyor dendiği gibi gerçekten çok mu iyi?
Anker R50i nin bassları çok iyi değil yani herkes bass bass diye övüyor fakat rakiplerine göre bana göre geride. Bass delisi biriyseniz T100 önerebilirim. ANC şartsa T13 ANC.

Anker R50inin bassları çok iyi değil yani herkes bass bass diye övüyor fakat rakiplerine göre bana göre geride. Bass delisi biriyseniz T100 önerebilirim. ANC şartsa T13 ANC.

Bana ses kalitesi, tiz ve bass dengeli olsa yeter. Bu fiyat bandına aman aman bir şey beklemiyorum zaten ama herkes yorumda bass mevzusunu yazmış ondan sorayım dedim.

Bana ses kalitesi, tiz ve bass dengeli olsa yeter. Bu fiyat bandına aman aman bir şey beklemiyorum zaten ama herkes yorumda bass mevzusunu yazmış ondan sorayım dedim.

Bass seviyorsanız T100
Detay seviyorsanız R50İ.

Kulak üstü kulaklıklar bass daha iyi olur eğer bass sistemi iyi olan kulaklıklar için R50i kulak içi Q21i ve JBL modelleri kulak üstü olarak üste geçer.

Kulak üstü kulaklıklar bass daha iyi olur eğer bass sistemi iyi olan kulaklıklar için R50i kulak içi Q21i ve JBL modelleri kulak üstü olarak üste geçer.
JBL kulak üstü 7 serisi altı çöp denebilecek bir seviyede.

4 tane kulaklığını kullandım kaliteli şeyler kullanmadıysanız "hayatınızın en iyi kulaklığı" sanma şansınız yüksek insansınız normaldir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı