Xiaomi Redmi Note 10s alınır mı?

Bütçe
6000-6300
Bunu almayı planlıyorum özellikleri iş görür benim için ama çıkış tarihinden bu yana yeterince zaman geçtiği için heyecanlıyım güncelleme vere vere yavaşlattıklarını düşünürsek 2 seneden bu yana da iyice yavaşlamıştır ve bir süre sonra da güncelleme desteği bitecek diye endişeliyim.
Daha iyi opsiyonlara açığım bütçem 6000-6300.
Bu fiyatlara alına bilecek en iyi telefonlardan biri, ama kamerası baya kötü, fakat işlemcisi bu fiyat bandında fena bir ürün değil.

Bunu almayı planlıyorum özellikleri iş görür benim için ama çıkış tarihinden bu yana yeterince zaman geçtiği için heyecanlıyım güncelleme vere vere yavaşlattıklarını düşünürsek 2 seneden bu yana da iyice yavaşlamıştır ve bir süre sonra da güncelleme desteği bitecek diye endişeliyim.
Daha iyi opsiyonlara açığım bütçem 6000-6300.

Kendim kullanıyorum gayet güzel, fakat güncelleme bitecek filan diyorsunuz sizi biraz götürür sonra değiştirirsiniz zaten. O bütçeye en iyi telefonlardan birisi.

Kendim kullanıyorum gayet güzel, fakat güncelleme bitecek filan diyorsunuz sizi biraz götürür sonra değiştirirsiniz zaten. O bütçeye en iyi telefonlardan birisi.

Ya açıkçası güncelleme almaması çok da önemli değil ama yavaşlatılması durumu sinir bozucu olabilir. Ama daha iyi bir opsiyon da gözükmüyor.

Bu fiyatlara alına bilecek en iyi telefonlardan biri, ama kamerası baya kötü, fakat işlemcisi bu fiyat bandında fena bir ürün değil.
Hocam kıyasladığınız bir model telefon var mı acaba. Baya kötü kamerası olan bir telefonu da almak istemem şahsen.

Ya açıkçası güncelleme almaması çok da önemli değil ama yavaşlatılması durumu sinir bozucu olabilir. Ama daha iyi bir opsiyon da gözükmüyor.

Hocam kıyasladığınız bir model telefon var mı acaba. Baya kötü kamerası olan bir telefonu da almak istemem şahsen.
M33 veya Infinix Note 12 G96 kamerası yanlış hatırlamıyorsam daha iyi bence bu telefonların youtube videoları var (kamera vsleri) bir göz attın isterseniz.

Xiaomi'nin şu an hiçbir telefonu alınmaz.

Xiaomi'nin şu an hiçbir telefonu alınmaz.
Eeee bu lafı ortaya atıp gittikten sonra öneri vermeyecek misiniz?

Kullanıyorum, kamerası kesinlikle kötü değil ama çıkış tarihinden bu yana çok zaman geçti. Daha güncel cihazlara bakın bence.

Bu fiyat bandında daha yeni olan Samsung var hocam ama onun da donanım olarak ya daha az alt modelleri var ya da muadili ama Samsung da kullanmak istemiyorum.

Eeee bu lafı ortaya atıp gittikten sonra öneri vermeyecek misiniz?

Bu fiyat bandında daha yeni olan Samsung var hocam ama onun da donanım olarak ya daha az alt modelleri var ya da muadili ama Samsung da kullanmak istemiyorum.
Hocam 6 bin TL telefon için artık baya giriş seviyesi kalıyor bu fiyatlarda telefonun bazı kusurlarını görmezden geleceksiniz, size tavsiyem epey den biraz telefon karşılaştırması yapın örnek verim bol bol fotoğraf çekineceksin farklı bir markaya yönelin, işlemci istiyorsanız farklı bir markaya yönelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı