Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Deneyimleri

Ekran koruyucu kullanmadığım için arabada zaman zaman koltuk raylarının bulunduğu ara kısma düştüğü için ekranında ufak tefek çizilmeler meydana geldi; bunun dışında çok memnunum telefondan
Bir telefondan beklediğim yegane özelliğin batarya performansı olduğunu anladım bu süreçte. Bazen planlı aktivitelerimiz öncesinde bile telefonu şarj etmeyi unutuyoruz, haliyle %30 şarjla dışarı çıkarken insan tedirgin olmadan edemiyor. Bu telefonda batarya derdi nedir unuttum bir nevi, elbette daha başarılı modeller de vardır ancak Note 7 kullanıcısını üzmez bu noktada.

Ekran konusundaki yorumlarım "Güneş altında yetersizlik hissettirmiyor" temalıydı, ki gerçekten güneş altında yetersizlik hissettirmiyor. A50'nin ekranı biraz daha iyi bu herkes tarafından bilinen bir gerçek ancak aradaki fiyat farkını da gözeterek "Dişe değer bir fark yok" yorumunu rahatlıkla yapabilirim diye düşünüyorum.

İki telefon arasın tercih yapacak olan kişiler ekrandan ziyade kasa ölçülerini düşünsün derim. A50'nin gömülü parmak okuyucusu başarılı bir şekilde çalışsa belki ekranına başarılı derdim ancak stabil çalışmayan bir gömülü parmak okuyucu ile çok da gönlümü fethedemedi Ekranı parlak olsun derken parmak okuyucudan dert yanmak istemedim. Yine de Note 7 oldukça yeterli bir parlaklığa sahip. LG G4'den geçtiğim için yeterlilik hissi daha yoğun bende.

Zenfone 5 üvey amcam için seçtiğimiz modeldi, halen daha kullanıyor ve memnun. Tasarım olarak neredeyse aynılar zaten Note 7 ile. Yalnızca Note 7'nin daha ince tasarımı; ele daha iyi oturmasını ve göze hoş gelmesini sağlıyor.

Note 7 erkek eline giden bir telefon bana göre, bir kadında Note 7 hoş durmayabilir. Birkaç milim ince olsa daha iyi olabilirmiş ancak bu fiyata buna da şükür

Dişe değer bir fark yok" yorumunu rahatlıkla yapabilirim diye düşünüyorum.
Dişe değer büyük bir fark var ekran parlaklığı konusunda. Ancak A50 fiyat oranini düşündüğümüzde elbette ekran arka planda kaliyor normal olarak.

Ben de bir J7 PRO kullanıcı olarak senle ayni fikirdeyim. Ben de J7 PRO (3600 MAH) kullanmaya başladıktan sonra bataryanin benim için en önemli kriter olduğunu bir kez daha anladim, J7 PRO modelinde bataryasi bitmiyor.

Ekranı parlak olsun derken parmak okuyucudan dert yanmak istemedim.
Parmak izi konusunda Samsung rakipleri kadar iyi değil. Hele orta seviye telefonlarındaki parmak izi tam bir rezalet. Hiç koymasalarmış daha iyi. Benim J7 PRO modelininde parmak izi okuyucusu çok kötü o yüzden kullanmıyorum.

Yukarıda arkadaş deyince fark ettim geçmiş olsun kulağınızda ne sıkıntı vardı? Ben de çınlama ve hafif duyma(fısıltıları duyamıyorum) kaybı var @BilgisayarKurdu
Denizde dalga altında kalmamdan ötürü kulak zarım delindi. Bu hasar oluştuğu anda direkt olarak %30 duyma kaybı yaratıyor hemen her frekans aralığında. Çok şükür ameliyat sonucu iyileştim.
Müziklerden eskisi gibi zevk alabiliyor olmak ne büyük nimet "Sıla - Sevişmeden Uyumayalım" dinlerken çok haz aldım, o esnada senin sorun aklıma geldi; cevap yazmayı unutmuştum

Duyma kaybının hangi kulakta, hangi frekans aralıklarında hangi desibel oranında olduğu tespit edilir. Kulaktaki iletim zincirlerinden hangisinde sıkıntı varsa teşhis edilir ve gereken tedavi uygulanır, doğuştan bir kusur yoksa sonradan oluşan duyma kayıpları tedavi edilebiliyor.

Ancak çınlama muhabbeti biraz sıkıntılı, her zaman çözüm bulunamayabiliyor. En doğru teşhisi doktorunuz koyacaktır.

Selamunaleykum ben Redmi not7 kullanicisiyim telefonum la ilgili bir sorun için yardım rica edecektim telefonda oyun oynarken ekran parlaklığını ayarlamak için ekranın üst kısmındaki kontrol paneli açılmıyor bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…