Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs 9 Pro

krolas

Hectopat
Daha fazla  
Şu an iPhone 6S kullanıyorum. Artık nefret ediyorum bu telefondan ve 1 hafta sonra falan yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Arkadaşlarımın önerisi Xiaomi Redmi Note 8 Pro ve Xiaomi Redmi Note 9 Pro oldu. İki telefon arasında kararsız kaldım. Bazıları 8 Pro diyor, bazıları 9 Pro. Hangisini önerirsiniz? Bu arada 8 Pro'nun 4500 mAh batarya varmış, 9 Pro'nun ise 5020 mAh bataryası var, bu ikisinin arasındaki batarya farkını anlatabilir misiniz, dağlar kadar fark var mı yani? Bütçem ikisine de uygun

Son düzenleyen: Moderatör:
8 Pro daha önde gibi AMOLED, Refresh Rate vb hariç.
Note 9 Pro modelinde AMOLED ekran yok. İki cihazın tazeleme hızları da 60 Hz. Note 9 Pro ile Note 8 Pro arasında büyük farklar yok.

En ciddi fark batarya tarafında. Yonga ve daha büyük batarya nedeniyle Note 9 Pro batarya olarak çok daha iyi.

Benim önerim ise M31s.

Note 9 Pro modelinde AMOLED ekran yok. İki cihazın tazeleme hızları da 60 Hz. Note 9 Pro ile Note 8 Pro arasında büyük farklar yok.

En ciddi fark batarya tarafında. Yonga ve daha büyük batarya nedeniyle Note 9 Pro batarya olarak çok daha iyi.

Benim önerim ise M31s.

Seninki 4K TL'den başlıyor 3.5k fiyatı daha fazla aşabileceğimi sanmıyorum. Redmi Note 10s iyi gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı