Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs 9 Pro

krolas

Hectopat
Daha fazla  
Şu an iPhone 6S kullanıyorum. Artık nefret ediyorum bu telefondan ve 1 hafta sonra falan yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Arkadaşlarımın önerisi Xiaomi Redmi Note 8 Pro ve Xiaomi Redmi Note 9 Pro oldu. İki telefon arasında kararsız kaldım. Bazıları 8 Pro diyor, bazıları 9 Pro. Hangisini önerirsiniz? Bu arada 8 Pro'nun 4500 mAh batarya varmış, 9 Pro'nun ise 5020 mAh bataryası var, bu ikisinin arasındaki batarya farkını anlatabilir misiniz, dağlar kadar fark var mı yani? Bütçem ikisine de uygun

Son düzenleyen: Moderatör:
8 Pro daha önde gibi AMOLED, Refresh Rate vb hariç.
Note 9 Pro modelinde AMOLED ekran yok. İki cihazın tazeleme hızları da 60 Hz. Note 9 Pro ile Note 8 Pro arasında büyük farklar yok.

En ciddi fark batarya tarafında. Yonga ve daha büyük batarya nedeniyle Note 9 Pro batarya olarak çok daha iyi.

Benim önerim ise M31s.

Note 9 Pro modelinde AMOLED ekran yok. İki cihazın tazeleme hızları da 60 Hz. Note 9 Pro ile Note 8 Pro arasında büyük farklar yok.

En ciddi fark batarya tarafında. Yonga ve daha büyük batarya nedeniyle Note 9 Pro batarya olarak çok daha iyi.

Benim önerim ise M31s.

Seninki 4K TL'den başlıyor 3.5k fiyatı daha fazla aşabileceğimi sanmıyorum. Redmi Note 10s iyi gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı