Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs iPhone 7

AegisNMA

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bu iki telefonun arasında kaldım. Telefon alacağım, bir de foruma sorayım dedim. Peki size göre hangisi alınır bütçem maksimum 4500 telefonların 2 side 128 GB.

Son düzenleme:
Xiaomi Note 8 Pro daha iyi olur. En azından desteği bittiğinde ROM atabilirsiniz.

Herkese merhaba, bu iki telefonun arasında kaldım. Telefon alacağım, bir de foruma sorayım dedim. Peki size göre hangisi alınır bütçem maksimum 4500 telefonların 2 side 128 GB.

4.5k ya 2. elde S10-S10e bulabiliyor olmanız lazım. En kötü ihtimal 3.7k civarına Mi9t Pro olması lazım. Bu bütçede bu iki cihaza bulaşılmamalı bence. Bende 7+ arkadaşımda 7 var ikimizde de Instagram da ses önden video arkadan gelme sorunları var ve ısındıktan sonra ciddi performans kısıyor.

Ben 7 Plus aldım değişensiz Full orijinal 4600TL fiyatına. Bizim buralarda Note 8 Pro 2800-3000TL arası.

4.5k ya 2. elde S10-S10e bulabiliyor olmanız lazım. En kötü ihtimal 3.7k civarına Mi9t Pro olması lazım. Bu bütçede bu iki cihaza bulaşılmamalı bence. Bende 7+ arkadaşımda 7 var ikimizde de Instagram da ses önden video arkadan gelme sorunları var ve ısındıktan sonra ciddi performans kısıyor.

Ben şeyden dolayı dedim alacağım yer tanıdık garantim oluyor yani teknoloji gibi değil daha ucuz orasına Xiaomi iPhone falan satıyor ondan bu 2 markadan sordum.

Ben 7 Plus aldım değişensiz Full orijinal 4600TL fiyatına. Bizim buralarda Note 8 Pro 2800-3000TL arası.

Xiaomi'ler hem ucuz hem kaliteli zaten.

En şeyden dolayı dedim alacağım yer tanıdık garantim oluyor yani teknoloji gibi değil daha ucuz orasına Xiaomi iPhone falan satıyor ondan bu 2 markadan sordum.

Şahsi önerim Param Güvende bulunan ilanlara bakıp onlardan birini tercih etmeniz. En olmadı easy cep e bakın.

Oooo hele bir ısınsın bakın nasıl kasılıyor.(7+ kullanıyorum ve çevremde 7 serisi kullananlar da aynı durum var)

Ben iPhone 7 satıp 7 Plus aldım. Bakın değişen parçası varsa çok ısınır oyun oynarken ve kasmaya başlar. Değişeni yoksa abartılmadığı sürece pek ısınmaz. iPhone 7 Plus değişensiz aldım ben. Isınma sorunu falan yok performans kaybı yok ve çok memnunum sadece hafıza sorun 32 GB.

Şahsi önerim Param Güvende bulunan ilanlara bakıp onlardan birini tercih etmeniz. En olmadı easy cep e bakın.

Peki siz hangi telefonu öneriyorsunuz benim bütçemde bu 2 markadan.

Benim alacağım yer kesinlikle orası tanıdık olunca hep garantisi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı