Herkese merhaba, bu iki telefonun arasında kaldım. Telefon alacağım, bir de foruma sorayım dedim. Peki size göre hangisi alınır bütçem maksimum 4500 telefonların 2 side 128 GB.
Xiaomi Note 8 Pro daha iyi olur. En azından desteği bittiğinde ROM atabilirsiniz.
Herkese merhaba, bu iki telefonun arasında kaldım. Telefon alacağım, bir de foruma sorayım dedim. Peki size göre hangisi alınır bütçem maksimum 4500 telefonların 2 side 128 GB.
Kesinlikle donmuyor.
4.5k ya 2. elde S10-S10e bulabiliyor olmanız lazım. En kötü ihtimal 3.7k civarına Mi9t Pro olması lazım. Bu bütçede bu iki cihaza bulaşılmamalı bence. Bende 7+ arkadaşımda 7 var ikimizde de Instagram da ses önden video arkadan gelme sorunları var ve ısındıktan sonra ciddi performans kısıyor.
Ben 7 Plus aldım değişensiz Full orijinal 4600TL fiyatına. Bizim buralarda Note 8 Pro 2800-3000TL arası.
En şeyden dolayı dedim alacağım yer tanıdık garantim oluyor yani teknoloji gibi değil daha ucuz orasına Xiaomi iPhone falan satıyor ondan bu 2 markadan sordum.
Oooo hele bir ısınsın bakın nasıl kasılıyor.(7+ kullanıyorum ve çevremde 7 serisi kullananlar da aynı durum var)
Şahsi önerim Param Güvende bulunan ilanlara bakıp onlardan birini tercih etmeniz. En olmadı easy cep e bakın.
Şahsi önerim Param Güvende bulunan ilanlara bakıp onlardan birini tercih etmeniz. En olmadı easy cep e bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.