Xiaomi Redmi yazısında takılı kaldı

XATESS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sabah bir uyandım telefonda hiçbir şey yapamıyorum donmuş. Yeniden başlattığımda ise Redmi ekranında saatlerce kendini tekrarladı. Ne yapabilirim? IMEI olduğu için hard reset atamıyorum.

Yapıyorum, gitmez umarım.

Yok hala tekrar tekrar redmi yazısı çıkıyor.
İşletim sistemi çökmüş olabilir. Stock veya custom ROM öneririm. Aslında stock ROM kesinlikle önermem ama custom ROM istemiyorsanız stock ROM atın yani o anlamda dedim.

Arkadaşlar, sabah bir uyandım telefonda hiçbir şey yapamıyorum donmuş. Yeniden başlattığımda ise Redmi ekranında saatlerce kendini tekrarladı. Ne yapabilirim? IMEI olduğu için hard reset atamıyorum.
İşletim sisteminin modem dosyası düzenlenip flashlandığı için bir süre sonra patlamış. IMEI atan telefoncuya götür. YA DA daha büyük ihtimalle sen uyurken otomatik güncelleme alınca patladı.

İşletim sisteminin modem dosyası düzenlenip flashlandığı için bir süre sonra patlamış. IMEI atan telefoncuya götür. YA DA daha büyük ihtimalle sen uyurken otomatik güncelleme alınca patladı.
Kendim halledebilir miyim sizce?

Hocam Xiaomi çok bilmiyorum ama.
IMEI'li mi aldınız yoksa sonradan mı attırdınız?
Eğer sonradan attırdıysanız IMEI yedek alıp format atmanızı tavsiye ederim. ( sonradan IMEI atılan cihazlar hakkında pek bilgim yok. Sadece bir videoda format sonrası silinebilir diye duymuştum. Format atarken efs kutusunu seçmeyin yoksa IMEI gider. )
TWRP atıp stock ROM'u TWRP üzerinden kaldırıp ya Custom ROM atın ya da stock roma geri dönün.
Ama cihaz yeni ise denemeyin. TWRP atmak garanti kapsamı dışında bırakır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı