Xiaomi'nin Tarihi

Xiaomi fanboyu falan değilim. Bence iyi yerden alırsak telefonu, sorunlar daha azalabilir.
Cidden hemen linçlemeyin ama Redmi serisi bence hiç iyi bir seri değil.
Linçlemiyorum. Sadece saygılı bir biçim de savunuyorum. Yoksa isteyen istediğini düşünsün.

Bence iyi yerden alırsak telefonu, sorunlar daha azalabilir.

Turkcell mağazasındaki A90 modeli ile Vodafone mağazasındaki A90 modeli aynı. İkisini de tek bir marka üretiyor. Nerden aldığın önemli değil (Gidip merdiven altından al demiyorum). Önemli olan o modelin kronik sorunlu olup olmadığı, elinden geldiğince internette araştırma yapmalısın.

Bu telefonda ne sorunlar var, kimler hangi sorunlarla karşılaşmışlar.

Her markada kronik sorunlu ürün olabilir, Redmi'nin kaç tane telefonunda var da çöp diyebiliyorsunuz?

Panelden bahsettim. Mesela Redmi note 7. Bu telefon 2 mi 3 mü bilmiyorum ayrı fabrikalardan üretilmiş bir telefon. Hepsinin paneli farklı. Bir panel de sorun yok, diğer panel de dediğiniz sorunlar yaşanabiliyor. O yüzden bir yerden alırken paneline vs. dikkat edersek sorunları minimum seviyeye azaltabiliriz bence.

Telefon mu alıyoruz imtihana mı giriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…