Xiaomi'nin Tarihi

Her markada kronik sorunlu ürün olabilir, Redmi'nin kaç tane telefonunda var da çöp diyebiliyorsunuz?
Bu düpedüz fanboyluk şu an yaptığınız.

Biz demiyoruz Samsung, Huawei, Oppo gibi firmalar harika, sadece Xiaomi'nin eksi yanlarını eleştiriyoruz.

Ek olarak aldığınız yere dikkat edin demişti bir kişi, istersen Vatan'dan al, istersen TeknoSA'dan. Fark etmiyor. Ürün aynı ürün.

3 Yıl önce Mi Max 2 aldım ve panel meselesinde hiç tereddüt etmedim Tianma panel çıktı. O telefonda yakın bir zamanda da hayalet ekran oluştu ama onu da gece farkettim ve neredeyse yoktu o derece. Şu an o sorun yok mesela kayboldu.

Bir yerden telefon alırken panelini bilemezsiniz maalesef. LG, Tianma vesaire.

Türkiye'de olan Redmi'lerin çoğu Tianma panel kullanıyor, hayalet ekranından ghost touch'a kadar çok sorunu var.

Mesela Samsung'un A serisi telefonlarında bu sorunlar var mı? Yok. Ben niye bu kadar uğraşayayım paneli için?

Bazı mağazalar da belirtiliyor. Ayrıca sorarsan da söylerler herhalde

Bazı mağazalar da belirtiliyor. Ayrıca sorarsan da söylerler herhalde
Mesela teyze gitti girdi bir Vatan'a, kendine aldı bir Redmi 8. Bu kadın ne bilsin Tianma panel olup olmadığını?

Bu arada çoğu satıcının da Tianma panelden falandan haberi olmadığına eminim.

Konu çok uzuyor, boş yere fanboylar ile kavga ediyorum. Hadi eyvallah.

Sizin yaptığınız da düpedüz haterlık. Eleştiri başka "çöp" demek başka bir şey.

Tekrar söylüyorum fanboy değilim. Sen de Samsung'u övdün o zaman bende sana Samsung Fanboy deyim. Bence de konu çok uzuyor. Uzatmanın manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…