Xiomi Mi9 alınır mı?

Niusta

Megapat
Yer
Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar teknisyeni
Selam arkadaslar. LG G6 Duos telefonum var. Değiştirnek istiyorum. Dual Sim olarak F/P ürün Xiomi Mi9 almayı düşüyorum. Sizce iyi mi? Kullanan birisi var ise memnun mu?

Simdiden cevaplar için çok tesekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Mi8 kullanıyorum gayet iyi ve performanslı bir telefon. Mi9 3 kameraya sahip SD855 gibi bir işlemcisi var evet çok iyi bir telefon.

Fiyatını hak eden bir telefon değil şimdi gelip Snapdragon 855 falan kamera iyi diyeceksiniz benim bahsettiğim şey o değil. Şuan indirimler falan var ama 400-500 dolarlık telefona 5000 TL vermek kötü olur 3500-4000 TL civarına satılsa alınır.

Ben Huawei olmasına rağmen Huawei Mate 20 Pro öneririm işlemci performansı hariç Mi9 göre çoğu konuda önde.

Ukrayna'dayım su an burada 6 GB RAM 128 ROM'lu modeli TL baz alırsan 2700 TL civarı. Nasıl fiyat?

TR fiyatı aşırı pahalı bence Mi 9'un. Yurt dışı fiyatı 459 Euro olan bir telefon bizde 5000 TL.
Bence şu an piyasadaki fiyatına göre en donanımlı telefon Mate 20 Pro. Kampanyalar ile çoğu zaman 4999 TL oluyor ve telefonda yok yok. Performans ekran ve kamera olarak daha yeni çıkan P30 Pro'yu bile çoğu alanda tokatlayabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı