Ederleyzi Kilopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 431 Çözümler 3 Yer Türkiye 19 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar Hepsi Burada sitesinden Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) telefon aldım. Bayağı öneren oldu ama bir de size sormak isterim. Kullanıp da memnun olmayan var mı? Pek oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve fotoğraf için aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2019
Arkadaşlar Hepsi Burada sitesinden Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) telefon aldım. Bayağı öneren oldu ama bir de size sormak isterim. Kullanıp da memnun olmayan var mı? Pek oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve fotoğraf için aldım.
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 19 Aralık 2019 #2 Son derece güzel bir telefon. Amoled ekran olsaydı kusursuz olurdu ama yapacak bir şey yok. 2.el veya kayıtlı sıfır One Plus 6T bakmanızı öneririm (kişisel önerim, önermeden duramıyorum, rahatsız bir telefon). Artı 0 Eksi
Son derece güzel bir telefon. Amoled ekran olsaydı kusursuz olurdu ama yapacak bir şey yok. 2.el veya kayıtlı sıfır One Plus 6T bakmanızı öneririm (kişisel önerim, önermeden duramıyorum, rahatsız bir telefon).
Poly Hectopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 123 Çözümler 1 19 Aralık 2019 #3 Kullanıyorum, sunduğu özellikler fiyatını tamamen karşılıyor. Tam bir F/P canavarı . Artı 0 Eksi