XPERİA M5 Nasıldır ?

Bence değer. Hızlı, kaliteli, kullanışlı bir telefon. Sonuçta Sony kalitesi mevcut orta seviyede bir telefon, güncelleme konusunda, destek konusunda kafan rahat olsun derim

Sony Xperia M4 baya ses getirmişti batarya f/p konusunda. Bunun üzerine Sony M4'dün üzerine üç beş bir şey koyup yeni telefonunu geliştirdi. Alınabilir fiyatının hakkını veriyor. Güncelleme sıkıntısız alacaktır. Tasarımı bence çok güzel sizinde hoşunuza gidiyorsa düşünmeden alabilirsiniz.

Sony Xperia M4 baya ses getirmişti batarya f/p konusunda. Bunun üzerine Sony M4'dün üzerine üç beş bir şey koyup yeni telefonunu geliştirdi. Alınabilir fiyatının hakkını veriyor. Güncelleme sıkıntısız alacaktır. Tasarımı bence çok güzel sizinde hoşunuza gidiyorsa düşünmeden alabilirsiniz.
Düşünceniz hoş fakat, M4 ün üzerine üç beş birşey ekleyip yeni telefon geliştirdi demeniz yanlış işlemci. %30 civarında artırldı, 1 gb ram daha eklendi, daha iyi ekran getirildi bence üç beş bir şey değil dostum. Belki büyük dağlar kadar fark yok ama bir telefon ancak bu kadar artırılabilir. ;)

Kamerasını hangi telefonun kamera özelliklerine benzetebiliriz ? Hangi telefonun kamerası ile yarışır ?

4K video kaydetme özelliği bulunuyor, lens olarak Sony'e güvenim herzaman çok yüksek oldu ve imkanlarımı karşıladı. Büyük ihtimalle sizinde ihtiyacınızı gidericektir.

Kamera konusunda S6, NOTE 5, G4 gibi cihazlar gibi değil ama arada fiyat farkı var. Fiyatına göre kamera konusunda başarılı.
Alırsam pişman olmak istemiyorum kaliteli olsa yeter, 20 küsür mega piksellik kamera boşu boşuna yoktur herhalde. Ön kameraya gelecek olursak 13MP imiş. Ön kamerasının da çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı