Klavyenin Işıkları Yanmıyor O Tuşlardaki Diğer Seçenekleri seçen Mavi düğme ile Sym de Çalışmıyor
Ve Işık Sensörü Etkilenmiyor neden Nasıl Çözebiliriz ?
Ben de kurdum, biraz yapılandırdıktan sonra süper çalışıyor. Performansı da gayet yerinde. Yeterki ayarlarını düzgün yapın. Şarj süresi değişmedi aynı şekilde. Yeni telefon almış gibi oldum

Ayrıca multitouch olarak kullanmakta cabası, fotografları, internet sayfalarını, dökümanları iki parmakla büyütmek, internetteki belirgin hız, fotograf kalitesi ses kalitesi ve detaylı ayarlar. Gerçekten süper.
Klavyenin ışıklarına gelince ilk başta bende de çalışmıyordu, "AYARLAR>GELİŞMİŞ>LED Control Mode>als" olarak değiştirince klavyenin ışıklarıda yandı.
Kurulum yapamayan arkadaşlar; Lütfen adımları kelimesi kelimesine sırasıyla uygulayın, antivirüsü güvenlik duvarını kapatın. Ben tek seferde hallettim programları indirmek dahil 10dk sürdü.
- - - Güncellendi - - -
Bu kurulumda telefonun tüm özelliklerini kullanamıyoruz diye okumuştum bi yerde kamera vs. gbi...
Bu güncellemde telefonun tüm özellikleri aktif mi? Kuran deneyen var mı?
Evet tüm özellikler sorunsuz çalışıyor. Şimdilik çalışmayan bir özeliğe rastlamadım.