Xperia X10 Mini Pro Android 4.0 ICS ROM Güncellemesi



İlgine teşekkür ederim. Bu dediklerini yapınca karşılaştığım sorunlar olmayacak mı?
Veya yüklediğim önceki ROM'daki sorumları düzeltebilecek miyiz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
[h=2]Xperia X10 Mini Pro Android 4.0 ICS ROM Güncellemesi[/h]Bu ROM ile devam etme kararı aldım. Ancak bu kez SD Kartı görmüyor. Yardımcı olun lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar ;

Xperia X10 Mini Pro Android 4.0.4 ICS ROM'unu telefonuma kurdum. Bazı sorunlarım var. Bu sorunların çözümünde yardımcı olursanız çok memnun olacağım.

1-Menüler çok yavaş çalışıyor.
2-Ekran bazen gelmiyor.
3-Rehbere girince isimler 4-5 saniye sonra geliyor
4-Çağrı geldiğinde telefonun zil sesi çalmıyor veya 2-3 den sonra çalıyor.
5-Gelen çağrının kime ait olduğunu 3-4 kez çaldıktan sonra gösteriyor
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Menülerin çok yavaş çalışmasının nedeni Android açıldığında arka planda çalışan uygulamalardır. Bu uygulamaları kapattıktan sonra telefon normale dönüyor. Telefon çaldığında ismin görünmemesi, zilin çalmaması falan da bu yüzden. Telefona kurmaya çalştığımız ya da kurduğumuz ROM özellik olarak daha fazla olduğu için CPU ve RAM ihtiyacı duyuyor. Bizim telefonlardaki de buna bazen yetersiz kalıyor. Kasılmalar ve bahsettiğin gecikmeler de bu yüzden. Ben Android Asistan kullanıyorum arka plan uygulamaları için. Gereksiz olanları kapatıp hizmetleri durdurduktan sonra sorun kalmıyor. Bahsettiğin tüm sorunlar standart programların kullanacağı donanımı Xperia X10mini Pro tam olarak karşılayamamamakta.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı