Xperia XZ Premium Alınır mı?

weirdbit145

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi XZ premium almayı düşünüyorum, sizce kamera ve ekran açısından nasıl bir telefon?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony Xperia XZ Premium'a 3500 TL fazla. Neden dersen tamam güçlü olabilir fakat Sony'nin 2.el pazarı kötü. Fiyat kaybı yaşanıyor ve zarar ettiriyor. Bu sebeple S8'e yönelmenizi tavsiye ederim. Bütün ihtiyaçlarınızı karşılar Sonuçta 3500 TL kullan at parası değil 2. El pazarı olmalı.

Bence ne kadar çerçevelide olsa HTC U11 hem kamera hem ses açısından birincidir. Eğer ki ben çerçeve çok olmasın istiyorum derseniz Samsung Galaxy S8 de mükemmel bir cihazdır.

Bence gayet iyi telefon. Kamerası da fotoğraf olarak değilde 4K video kaydı, 960 FPS video çekebilme özellikleri gibi şeylerde daha S8'den daha iyi. Ekran olarak da tek kelime, muazzam. Herkesin boş yere "performanslı değil" gibi laflarını geçiyorum zaten. SD 835 kullanıyor. Daha ne olsun? Açıkçası ben S8 almazdım kendime. Telefonu illa ki düşüreceksiniz. Sakar olsanız da, çok tedbirli biri olsanız da. S8 bir kere düştüğü anda, hem arkası, hem önü, anında çizilir ve kırılır. Dayanıklı değil. Keza bir çok uygulama halen S8 modelinin ekran formatına uygun değil. Bana S8 mi XZ Premium diye sorsalar ben XZ Premium alırdım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı