Xperia Z2 Alınır mı?

• Konuyu başlatan Au5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.743
Arkadaşım bende senin gibi ilk başta çok çekinmiştim acaba güncelleme alır mı , ısınır mı , performansı nasıl , ses kalitesi iyi mi acaba diye. Sosyaldeki arkadaşlarımız yardımcı oldu 1 hafta evvel telefonu aldım gerçekten çok memnunun dayanıklık,performans ve kalite olarak bence piyasadaki çoğu telefondan daha iyi. Telefonda gereksiz ıvır cıvır telefonun ramini sömüren uygulama yok. Bugun sabah Lolipop güncellemesi yayınlandı şuanda telefonun şarjının dolmasını bekliyorum yoksa görüntüde gönderebilirdim. Bence tercihini sony den yana kullan pişman olmazsın.

• Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
    ; gerek Bu inceleme videosu
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
    ; gerek bu suya dayanıklık testi

ürünü bence bir adım öne çıkartıyor.

Şimdi görebildim sınavlarım dolayısıyla. Telefon hakkında çok bir şey söylemeye gerek yok. Çıktığından beri kullanıyorum. Hayal kırıklığına uğrattığı hiçbir zaman olmadı. Gayet dengeli, gayet başarılı bir telefon. Alırken dock ile birlikte al. Dock ile şarj et. Söyleyebileceğim ilk tavsiye bu. Bir de içinden gelen kulaklık çok kötü sen kendi kulaklığını al ya da kullan. Bir Sennheiser işini görür. :) Z4 çıktığında belki geçerim ama belki de geçmem çünkü memnunum sonuçta. :)

Şimdi görebildim sınavlarım dolayısıyla. Telefon hakkında çok bir şey söylemeye gerek yok. Çıktığından beri kullanıyorum. Hayal kırıklığına uğrattığı hiçbir zaman olmadı. Gayet dengeli, gayet başarılı bir telefon. Alırken dock ile birlikte al. Dock ile şarj et. Söyleyebileceğim ilk tavsiye bu. Bir de içinden gelen kulaklık çok kötü sen kendi kulaklığını al ya da kullan. Bir Sennheiser işini görür. :) Z4 çıktığında belki geçerim ama belki de geçmem çünkü memnunum sonuçta. :)
Batarya şişmesi gibi bir durumlar çıkabilir mi ortaya zamanla? Malum Samsung kullandım, korkuyorum açıkçası. Şişen batarya 2 saatte bitiyor.

Gözü kapalı alınabilecek bir ürün ben de iki hafta önce Z1'den Z2'ye geçtim..
Benim için performans açısından arada uçurum olmadı ama diğer ürünlerle arasında gerçekten dağlar var..
Yoğun oyun oynayan biri olarak (clash of clans) ben bile bataryayı bitiremiyorum..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı