XPG D41 3000MHz Hynix C-die OC yapmak

Olur. Daha deneriz hocam. Vaktin olunca yaz.
Hocam valorant girecektim ama uyumsuz sistem bileşeni-dosyası hatası aldım ilk defa, hangi uygulama yüzündendir direkt silinir mi bu?
1645207895348.png

BIOS sıfırladım demiştin. TPM ayarını açtın mı geri?
Hayır, restart istiyordu valorant restart attım, bu sefer dosya çalışır durumda olmadığı için girebilidm oyuna, neyse asıl sıkıntı oynadım falan biraz 2-3 maç attım sonra kapadım oyunu bir kaç saniye sonra Görüntü gitti restart attı PC ulan o kadar hiçbir sorun çıkmadı etmedi 2 maç oyun oynayıp kapatınca neden restart attı ki yani

Hayır, restart istiyordu valorant restart attım, bu sefer dosya çalışır durumda olmadığı için girebilidm oyuna, neyse asıl sıkıntı oynadım falan biraz 2-3 maç attım sonra kapadım oyunu bir kaç saniye sonra Görüntü gitti restart attı PC ulan o kadar hiçbir sorun çıkmadı etmedi 2 maç oyun oynayıp kapatınca neden restart attı ki yani
MHz'yi 3467'den 3333'e çekmeyi dene. Büyük ihtimal bellek kontrolcü 3467 MHz'de stabil değil.

MHz'yi 3467'den 3333'e çekmeyi dene. Büyük ihtimal bellek kontrolcü 3467 MHz'de stabil değil.
:( çektim bakalım inşallah stabil kalır. Asıl üzüldüğüm testlerin sıfır sıkıntı çalışıp 2 maç sonrası res yemem... 3333 yapıp CAS Latency 15-14 düşürsem olur mu en azından gecikmeden kazanırız. TPM 2.0 açmadım geri bi daha, tpm'in bu sorunla bir alakası olamaz çok ayrı şeyler yani

:( Çektim bakalım inşallah stabil kalır. Asıl üzüldüğüm testlerin sıfır sıkıntı çalışıp 2 maç sonrası res yemem... 3333 yapıp CAS Latency 15-14 düşürsem olur mu en azından gecikmeden kazanırız. TPM 2.0 açmadım geri bi daha, TPM'in bu sorunla bir alakası olamaz çok ayrı şeyler yani.
Onu daha sonra deneriz. Şimdi 3333 MHz ile aynı şeyleri tekrarla. Yine sorun çıkarsa 3266'ya çekersin. Zen ve Zen+ maalesef yüksek frekanslara çıkamıyor.

Onu daha sonra deneriz. Şimdi 3333 MHz ile aynı şeyleri tekrarla. Yine sorun çıkarsa 3266'ya çekersin. Zen ve Zen+ maalesef yüksek frekanslara çıkamıyor.
Yazık oldu... 3-4 ay sonra bi tık para koyup Ryzen 5 3600 geçmeyi düşünüyorum (2.el) iyi olur mu? 3.nesil Zen 2 Ryzenler daha stabil çoğu konuda. Geçersem 3600mhz zorlamayı düşünüyorum o vakte kadar aynı ramden bir tane daha alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı