Ben bana bir şey diyorsunuz demedim. Konu sahibi olarak bu kasa alınmaz diyorsunuz. Ben de alınabilir olduğunu belirtiyorum. Aksi bir şey varsa haliyle konuyu açan kişi olarak sizin gibi yorumda bulunuyorum.
Siz konu sahibi degilsiniz, indirim paylasicisisiniz. Bu kasayi onermiyorsunuz, indirimde oldugu icin paylasiyorsunuz. Ikisi arasinda fark var.
O kasanın fan yetersizliği.
Ben fani eksiden saymam. Cunku fani kendin satin alip ekleyebilirsin. Ama kasanin yapisini degistiremezsin.
O kasa hakkinda belki de dogru duzgun bilinmeyen tek bilgi buydu. Ama bunu da yapan 1 Hintli vardi. Video linkini bulursam ekleyecegim.
Globalde doğru düzgün incelemesi bulunmaması gibi birden fazla eksisi vardı.
Bir urunun incelenmemesinin eksi oldugunu ilk kez sizden duyuyorum. Inceleme kitliginin olmasinin sebebi, tamamen tasarimindan oturu. Diger bir sebebi ise reviewerlarin belirli urunlere olan bagliligi. Bu baglilik yuzunden yeni urunler kesfetmeye ugrasmiyorlar. RGB fiskirmiyor, ahim sahim sade de degil. Arada kalmis bir model tasarim bakimindan. Ama konu islevsellige geldiginde isini yerine getiriyor mu? Getiriyor. High end 3090 sistem bile dizen birisi tercih edebilirdi zamaninda, cunku hem GPU destegi fazla, hem uste 360mm destekli, hem de yapi kalitesi butcesine gore iyi. Tum bunlari 800 liraya sunan bir kasa yoktu. Sunan yoktu demiyorum, "800 liraya" sunan yoktu diyorum.
Neyse, konu neden Corsair 470T oldu anlamadim. Siz soylediniz diye devam ettirdim cunku ucu acik kaldi ve aciklama yapmam gerekti.
XPG konusundaki yorumunuza da katılamayacağım. Kaliteli bilgisayar parçaları üreten bir firma olarak geçiyor. "Ben beğenmiyorum ve o yüzden kötü" demek gibi bir şey. Globalde inceleme alan ve tercih edilen bir marka.
Birilerinin bu markayi "kaliteli" veya "guzel" diye ovmesi nesnellik, benim "kalitesiz" veya "kotu" deyisim oznellik mi oluyor? Enteresan. Ben incelemelerde hicbir zaman incelemeyi yapan kisinin yorumlarini okumam. Cunku o incelemeyi yapan insanin bu inceleme sonucunda firmadan gelir elde edip etmedigini bilemem. Gider Cons-Prons kismina poh poh yapar "Award" verir. Bu sadece XPG'ye ozel bir sey degil. Orneklerini diger markalarda da goruyoruz. Yani birilerinin XPG'ye iyi veya kotu demesi beni ilgilendirmez. Ben burada XPG'ye de kotu demiyorum. Kotu dedigim markanin SSD'sini (SX8100) kullanmam. Modele gore konusuyorum. Yoksa forum mesajlarima bakarsan Defender Pro, Core Reactor, SX 8100 gibi urunleri onerdigimi gorebilirsin.
Amacim tartismak degil. Sadece kisisel yorumumdu. Kimseye silah zoruyla donanim aldirmiyoruz neticede. Herkes en nihayetinde kendi aklina yatan tercihi satin aliyor.
Iyi forumlar.